چگونه مشکل چرت نزدن نوزاد خود را حل کنیم؟

چگونه مشکل چرت نزدن نوزاد خود را حل کنیم؟

نوزاد شما چرت نمی زند و در گهواره و تختخواب گریه می کند. برای حل مشکل چرت نزدن نوزاد خود می توانید ترفندها و توصیه های ارائه شده در این مقاله را دنبال کنید.

معمولا والدین توجه زیادی به خواب شبانه نوزاد خود دارند؛ اما گاهی اوقات روی چرت نزدن نوزاد خود به خوبی متمرکز نمی شوند. از آنجا که نوزادان معمولا تا حدود 6 ماهگی (و حتی گاهی اوقات حتی بعد از 6 ماهگی) خواب طولانی تری در شب دارند؛ می توان به راحتی چرت در طول روز را فراموش کنند. اما چرت زدن منظم تنها راهی است که نوزادان می تواند برای رشد منظم خود انجام دهد.

با افزایش سن؛ نوزاد به خوابیدن نیاز کمتری دارد؛ با این وجود به چرت شبانه روزی نیاز دارد تا خواب شبانه خود را کامل کند و اطمینان حاصل کند که رشد و نموی خوبی دارد. اگر نوزاد شما در مقابل چرت زدن مقابله می کند؛ یا معمولا در هنگام چرت زدن به اندازه کافی نمی خوابد؛ نکات زیر می تواند به او کمک کند تا خواب خود را کامل کند.چگونه مشکل چرت نزدن نوزاد خود را حل کنیم؟

علت چرت نزدن نوزاد

دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است نوزاد شما از چرت زدن ممانعت کند. در ادامه مواردی وجود دارد که به صورت خلاصه به آنها اشاره خواهیم کرد:

نوزاد شما به اندازه کافی خسته نشده است – اگر نوزاد بیش از حد لازم بخوابد و یا تحرک چندانی نداشته تا خسته شود؛ ممکن است او آنقدر به خوابیدن نیاز نداشته باشید. اطمینان حاصل کنید که در طول شبانه روز زیاد نمی خوابد و فعالیت هایی که باعث خستگی می شود را انجام می دهد.علت چرت نزدن نوزاد; نوزاد شما به اندازه کافی خسته نشده است

اتاق نوزاد بیش از حد روشن؛ پر سر و صدا یا شلوغ است – اطمینان حاصل کنید که چراغ ها را در هنگام خواب خاموش کرده اید تا هنگام خوابیدن نوزاد شما روشنایی زیادی را ایجاد نکند. مطمئن شوید که سر و صدا و فعالیت های اضافی را تا حد امکان کاهش داده اید.

نوزاد شما مطابق با سن خود چرت نمی زند – اگر نوزاد شما بیش از حد و یا خلی کم چرت می زند این مسئله می تواند حتی روی خواب شبانه او تاثیر بگذارد. نوزادان 2 و 3 ماهه به 3 تا 5 چرت و نوزادات 4 تا 5 ماهه به 2 تا 3 چرت و نوزادان 7 تا 12 ماهه به 2 چرت نیاز دارند. اطمینان حاصل کنید که نوزاد کوچک شما به اندازه سن خود چرت می زند.

از دیگر علت های  چرت نزدن نوزاد

گرسنگی، دندان در آوردن یا ناراحتی های دیگر – اگر نوزاد شما گرسنه است؛ در حال درد کشیدن به خاطر دندان درآوردن یا ناراحتی های دیگر است؛ احتمالا خواب او دچار اختلال خواهد شد. اطمینان حاصل کنید که نوزاد شما به خوبی غذا خورده است؛ هر گونه درد دندان درآوردن را تسکین داده اید و خشک بودن و تمیز بودن پوشک او را چک کرده اید.علت چرت نزدن نوزاد ممکن است گرسنگی، دندان در آوردن یا خیس بودن پوشک باشد.

عادت های خواب نامناسب – اگر نوزاد شما به چرت زدن در تاب، صندلی یا کالسکه نوزاد عادت کرده است؛ ممکن است خواب و چرت زدن او دچار مشکل شود. سعی کنید به تدریج او را از این عادت ها جدا کنید و سعی کنید او را در جای خود بخوابانید.

نکاتی برای نوزادانی که چرت نمی زنند

اگر نوزاد شما چرت نمی زند؛ تسلیم نشوید. در حالی که نوزادان با هم تفاوت دارند؛ در اینجا چند توصیه وجود دارد که ممکن است به آرام شدن نوزاد و خواب نوزاد شما کمک کنند:

یک روال و روتین چرت زدن را ایجاد کنید – گرچه ممکن است عادت های خوابیدن نوزاد شما در طول شبانه روز تصادفی به نظر برسد؛ اما چنین نیست. یک برنامه روزانه برای بازی کردن و وعده های غذایی تعیین کنید؛ بعد زمان هایی را برای چرت زدن در برنامه خود قرار دهید. از روال و روتینی که در برنامه خود تعیین کرده اید استفاده کنید تا به نوزاد خود نشان دهید که زمان خواب فرا رسیده است، به طور مثال برای او لالایی بخوانید یا نوازشش کنید.

یک برنامه روزانه برای بازی کردن و وعده های غذایی تعیین کنید؛ بعد زمان هایی را برای چرت زدن در برنامه خود قرار دهید.

چرت زدن در تخت – ممکن است که وسوسه شوید که نوزاد خسته خود را در حالی که مشغول کار هستید؛ در کالسکه یا صندلی اتومبیل بخوابانید؛ اما اگر مکان ثابتی برای خواب به او بدهید؛ چرت زدن بهتری خواهد داشت. توجه داشته باشید که نوزاد شما چقدر چرت می زند و چه مدت بیدار است؛ بعد برنامه ریزی کنید تا در آن زمان در خانه باشید تا او بتواند در تخت خود بخوابد. هر چه نوزاد بزرگتر می شود؛ فاصله بین چرت زدن های او بیشتر می شود.

چرا نوزاد ما چرت نمی زند

روالی سفت و سخت نداشته باشید – آیا می خواهید نوزاد خود را مجبور کنید که دقیقا در یک ساعت خاص بخوابد و فرقی نمی کند که چه اتفاق دیگری در جریان است؟ برخی از نوزادان به خوبی به یک روال سفت و سخت واکنش نشان می دهند؛ برخی دیگر برای خوابیدن به تکان دادن بیشتری احتیاج دارند. نوزاد خود را محدود نکنید و برای او روال ها و قانون های سفت و سختی را تعیین نکنید.

مراقب علائم خواب باشید – اگر نوزاد شما شروع به خمیازه کشیدن؛ سر و صدا کردن یا مالیدن چشم های خود کرد؛ بلافاصله او را برای چرت زدن آماده کنید. نادیده گرفتن این علائم می تواند فرصت خوابیدن نوزاد را از بین ببرد.– اگر نوزاد شما شروع به خمیازه کشیدن؛ سر و صدا کردن یا مالیدن چشم های خود کرد؛ بلافاصله او را برای چرت زدن آماده کنید.

راحت بودن نوزاد خود را بررسی کنید – نوزادان درست مانند بزرگسالان برای خوابیدن نیاز به احساس گرما؛ خشکی؛ سیر بودن و راحتی دارند. بنابراین بررسی کنید که نیازهای او به خوبی برآورده شده است.

شما بلاخره موفق خواهید شد که یک برنامه چرت زدن را برای نوزاد خود تعیین کنید؛ اما این بدان معنا نیست که شما باید از وعده غذایی یا زمان بازی وی صرف نظر کنید. اگر نوزاد شما خوب سیر شده باشد و با بازی های متنوع سرگرم و خسته شده باشد؛ کیفیت خواب بهتری خواهد داشت.

بین چرت زدن فعال باشید – شما می دانید که بعد از یک روز شلوغ با آمد و رفت های زیاد؛ بهتر می خوابید. این موضوع در مورد نوزاد شما هم صحت دارد. شما با فعال نگه داشتن نوزاد خود می توانید وی را به خوبی خسته کنید به طوری که برای چرت زدن خوب خود را آماده می کند.

نگران کمبود خواب نباشید – بسیاری از مادران می گویند که یک یا دو چرت سالم در طول روز منجر به خواب آرام و طولانی تر نوزادانشان در شب می شود.آموزش چرت زدن نوزاد بسیاری از نوزادن با اطلاع از الگوی خواب مناسب متولد نمی شوند و کمک به آنها برای داشتن خواب روزانه مورد نیاز, بخشی از وظایف شما می باشد.

آموزش چرت زدن نوزاد

بسیاری از نوزادان با اطلاع از الگوی خواب مناسب متولد نمی شوند و کمک به آنها برای داشتن خواب روزانه مورد نیاز, بخشی از وظایف شما می باشد.

آموزش خواب می تواند از 4 تا 6 ماهگی نوزاد شروع شود (زمانی که خواب تنظیم می شود و آنها به اندازه کافی بزرگ شده اند). روشی را انتخاب کنید که برای نوزاد شما مناسب تر است و کمی به او فرصت دهید. اکثر خانواده ها می دانند که آموزش خواب شبانه؛ نسبت به آموزش چرت زدن نوزاد کمی ساده تر است. اما این آموزش می توانید به آرام شدن نوزاد و خواب با کیفیت بالای او کمک کند. چرت زدن بخش مهمی از رشد نوزاد است و چرت زدن با کیفیت بالا و متناسب با سنش باعث می شود که شب ها هم بهتر بخوابد.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *