راهنمای خرید عصا و واکر – انواع عصا برای سالمندان

راهنمای خرید عصا و واکر - انواع عصا برای سالمندان

در خانه فرد سالخورده ای دارید که به عصا یا واکر نیاز دارد؟ مناسب ترین عصا برای سالمندان کدام است؟ و در هنگام خرید واکر یا عصا برای سالمندان باید به چه فاکتورهایی توجه کنیم؟ در این مقاله قصد داریم در این رابطه صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید.مطالب این مقاله جهت خانواده سالمندان و پرستار سالمند جهت کمک در انتخاب عصا یا واکر مناسب سالمند می باشد.

عصا یک وسیله کمک حرکتی است که اغلب توسط افراد مسن یا مجروحی که برای راه رفتن به کمک نیاز دارند، آن هم در صورتی که نتوانند تمام وزن خود را روی یک پا بگذارند، استفاده می‌شود. برای استفاده از عصا باید از یک شخص دیگر یا زمین به عنوان تکیه گاه کمک گرفت. مطالعات نشان داده‌اند که بدون شک عصا محبوب‌ترین وسیله کمک حرکتی در جهان است، به طوری که حدود 10 درصد از افراد مسن بالای 65 سال در ایالات متحده به طور روزانه از آن استفاده می‌کنند.

تفاوت اصلی عصا و چوب زیربغل در این است که عصاها سبک‌تر هستند و فقط برای انتقال وزن از طریق مچ دست طراحی شده‌اند و وزن زیادی را از روی پاها برنمی دارند.

عصا ساده ترین نوع وسیله کمک حرکتی است که توسط افرادی استفاده می شود که می توانند به تنهایی راه بروند، اما فقط به کمک اندکی نیاز دارند تا بتوانند ایمن تر و مطمئن تر راه بروند. به سالمندانی که در نیروی پاها، استقامت یا تعادل مشکل جدی دارند، توصیه می‌شود از وسیله های کمکی ثابت تری نظیر واکر استفاده کنند واکرها محکم تر هستند و می‌توانند در حین راه رفتن وزن بیشتری را از روی پاها بردارند.

کاربرد عصا

استفاده از عصا به افرادی توصیه می شود که مشکلات تعادلی یا قدرتی کمی دارند، به گونه ای که احساس می‌کنند نمی توانند به خوبی روی پاهای خود راه بروند.

استفاده صحیح از عصا مستلزم آن است که فرد آن را در سمتی از بدن خود قرار دهد که ثابت تر است تا بتواند ضعف سمت مقابل خود را جبران کند. این کار همچنین مرکز ثقل آنها را مستقر و راه رفتن را بهتر می کند. با این حال، برخی از افراد همیشه ترجیح می دهند عصا را در دست غالب خود (که اغلب سمت راست آنها است) یا در همان سمت پای آسیب دیده نگه دارند.

بسیار مهم است که فرد از مچ دستی که برای نگه داشتن عصا استفاده می کند، به خوبی مراقبت کند، زیرا بار و فشار بیشتری به این مچ دست وارد می شود، به خصوص اگر افراد عادت داشته باشند از عصا هم برای حفظ تعادل استفاده کنند و هم بخشی از وزن عصا را نیز به آن منتقل کنند.

عصای چهارپایه باید وزن فرد را تنها پس از تماس هر چهار پایه آن با زمین بپذیرد و عصای سفیدی که کاربران کم بینا از آن استفاده می کنند، هرگز نباید برای انتقال وزن استفاده شود.

مزایای استفاده از عصا عبارتند از:

  • استفاده آسان
  • ساده ترین راه برای تقویت تعادل
  • سبک
  • قابل حمل
  • ارزان

معایب استفاده از عصا عبارتند از:

  • آنها می توانند فقط مقدار حداقلی وزن فرد را روی خود تحمل کنند
  • آنها فقط از یک طرف بدن پشتیبانی می کنند
  • عصاهای چهارپایه روی سطوح ناهموار ایمن نیستند
  • عصاهای چهارپایه باید به درستی استفاده شوند، در غیر این صورت می توانند باعث زمین خوردن شوند

راهنمای خرید عصا و واکر - انواع عصا برای سالمندانقطعات و لوازم جانبی عصا

اجزای اصلی هر عصا عبارتند از:

  • دسته – بسیار مهم است و باید با دقت زیاد انتخاب شود.
  • یقه – بخش ساختاری است، اما اغلب به دلایل تزئینی مورد توجه قرار می گیرد.
  • شفت – بخش ساختاری اصلی که می تواند از مواد مختلف ساخته شود.
  • فرول – نوک عصا، که به گونه ای طراحی شده است که حتی اگر عصا هنگام تماس با زمین زاویه دار باشد، به زمین بچسبد.

انتخاب مواد مناسب در تهیه عصا، به ویژه برای دسته و شفت از اهمیت بسیاری برخوردار است. عصای تمام چوبی ممکن است برای برخی از افراد مسن خیلی سنگین باشد و برخی ممکن است دستگیره های لاستیکی را ترجیح دهند تا دستشان لیز نخورد.

انواع عصا برای سالمندان

عصای پیاده روی استاندارد

ابتدایی ترین و محبوب ترین نوع عصا که به راحتی در همه جا پیدا می شود. شکل آن تا حد امکان ساده است – یک چوب ساده، با نوک لاستیکی برای افزایش کشش زمین و دسته ای چتری. بیشتر آنها از چوب ساخته شده اند، اما مدل های آلومینیومی نیز محبوب هستند. این نوع ساده عصا برای استفاده به عنوان یک وسیله جانبی برای راه رفتن در نظر گرفته شده است که می تواند به افراد در پیاده روی کمک کند و تعادل آن ها را بهتر کند. قیمت آن بسته به مواد به کاررفته و طراحی از 10 تا چند صد دلار متغیر است. ارتفاع مدل های ساخته شده از فلز یا کربن معمولاً قابل تنظیم و دسته آن ها لاستیکی هستند.

راهنمای خرید عصا و واکر - انواع عصا برای سالمندانعصای افست

دسته این عصا شبیه به علامت سوال است و وزن را به طور کامل پخش می کند تا فشاری به دست وارد نشود.

عصای چهارپایه

عصای چهارپایه سطح اتکای بیشتری دارد و امکان تحمل وزن بیشتر را فراهم می کند. عصای چهارپایه دارای یک پایه با چهار نوک لاستیکی است که از عرض 4 تا 6 اینچ و طول آن بین 8 تا 12 اینچ فاصله دارند. این عصاها برای سالمندانی مناسب هستند که احساس می کنند عصای تک نقطه ای به اندازه کافی برای آنها مناسب نیست. بسیاری از مدل‌های عصای چهارگانه پایه قابل تنظیمی دارند که به افراد این امکان را می‌دهد پایه را در موقعیت دلخواه قرار دهند و سپس آن را در جای خود قفل کنند.

عصای تاشو

این نوع از عصا قابلیت آن را دارد که از چند ناحیه تا یا جمع شود و به یک وسیله کوچک تبدیل شود. عصاهای تاشو در میان افرادی که نمی‌خواهند در موقعیت‌ها یا مکان‌هایی که می‌دانند برای مدت طولانی نیازی به عصا نخواهند داشت اذیت نشوند، محبوبیت زیادی دارند. عصای تاشده معمولا آنقدر کوچک است که می توان آن را در کیف یا کیف دستی متوسط ​​قرار داد. اکثر عصاهای تاشو دارای قابلیت تنظیم ارتفاع داخلی هستند که در قسمتی از چوب دقیقاً زیر دسته قرار دارد.

عصای قابل تنظیم (تلسکوپی)

این نوع از عصا، که در آن کل ساختار عصا (معمولاً دو یا چند بخش) می‌تواند به داخل و خارج تلسکوپ کند. این ویژگی می تواند در چندین نوع عصای دیگر مانند عصای چهارگانه، عصای ساعد و غیره وجود داشته باشد.

عصاهای ارگونومیک

این نوع از عصا به طور هدفمند برای افراد خاصی ساخته شده اند، با دسته ای ارگونومیک که کاملاً با کف دست فرد مطابقت دارد.

عصای مچی

یک عصای مچی دارای یک قسمت اضافی است. کاربران می توانند دسته را با دست خود بگیرند و سپس ساعد خود را روی قسمت اضافی ایجاد شده مخصوص قرار دهند. این نوع از عصا می‌تواند وزن بیشتری را از روی پاهای فرد بردارد، بنابراین می تواند به طور کامل جایگزین عصا شود.

عصای سه پایه

عصایی که دارای دو شفت اضافی دیگر است که به صورت سه پایه باز می شوند. عصاهای سه پایه را می توان به عنوان یک عصا مستقل یا یک عصا با صندلی از پیش نصب شده پیدا کرد.

عصای صندلی شو

یکی دیگر از انواع عصا، عصای صندلی شو است. صندلی تاشو غیر قابل تنظیم این عصا معمولاً می تواند وزن حدود 250 پوند (113 کیلوگرم) را تحمل کند. این نوع عصا برای سالمندانی که ممکن است در طول پیاده روی به استراحت نیاز داشته باشند، بسیار ایده آل است.

عصا با تکنولوژی بالا

عصاهای مدرن می‌توانند قابلیت های نوآورانه‌ای مانند تنظیم خودکار طول شفت داشته باشند که فرد را قادر می‌سازند همیشه عصا را در راستای موقعیت پای خود نگه دارند. تنظیم طول شفت می تواند به صورت خودکار یا دستی انجام شود و نوک عصا می تواند معمولی یا به شکل مچ پا باشد، به گونه ای که موقعیت مچ پا واقعی را تقلید کند.. این امر به افراد مسن یا مجروح کمک می‌کند تا پیاده‌روی طبیعی‌تری داشته باشند و به دنبال آن کمتر دچار کمردرد شوند. اکثر این عصاها بسیار گران هستند.

عصای سفید

عصاهای سفید برای کمک به افراد کم بینا که می خواهند مسیر پیش روی خود و محیط اطراف خود را “احساس” کنند، طراحی شده اند. این عصاها معمولاً سبک، تاشو و دارای بند دستی هستند و رنگ سفید آن ها به اطرافیان (مثلاً عابران پیاده و رانندگان) اطلاع می دهد که فردی که از این عصا استفاده می کند، نابینا یا ناشنوا است.

انتخاب عصا برای سالمندان بر اساس انواع دسته

عصای سرکج: رایج ترین نوع دسته است که به شکل چتر طراحی شده است و به افراد این امکان را می دهد که بهترین و راحت ترین راه را برای نگه داشتن عصا به دلخواه خود انتخاب کنند. همچنین سرِ کج عصا می تواند به عنوان یک وسیله جانبی برای گرفتن (نزدیک کردن اجسام کوچک به فرد یا حتی باز کردن در) استفاده شود.

عصا با دسته T شکل: یکی دیگر از انواع بسیار محبوب دسته است که اغلب به عنوان دسته مستقیم نامیده می شود. این دسته ها برای افرادی مناسب هستند که در دستان خود ضعف دارند، و نمی تواند عصای سرکج را کنترل کنند. قسمت بالای دسته به شکل ارگونومیک طراحی شده است و خستگی و استرس دست را کاهش می دهد.

عصای فریتز: عصای فریتز بسیار شبیه به عصای T شکل است، اما در این نوع از عصا دسته دارای منحنی ارگونومیک قابل توجهی است که راحتی دست هنگام استفاده از عصا را افزایش می‌دهد و فشار بیشتری را از روی دست و انگشتان برمی دارد. این مدل در بین سالمندانی که از آرتروز رنج می برند بسیار محبوب است و همچنین به دلیل ظاهر و استایل ماندگارش بسیار مورد تحسین قرار می گیرد.

عصای افست: عصاهای افست شفتی شبیه علامت سوال دارند و درست زیر دسته کمی بیرون زده است. این شکل از دسته وزن فرد را بر روی شفت اصلی توزیع می کند و استفاده از آن را برای برخی از کاربران مسن، معلول یا آسیب دیده راحت‌تر است. دسته افست را می توان به در عصاهای چهارگانه مشاهده کرد.

ارتوپدی: دسته های ارتوپدی معمولاً از پلاستیک یا ژل ساخته می شوند و به شکلی ساخته می شوند که فشار بیشتری را از روی دست فرد برمی دارند. از آنجایی که استفاده طولانی مدت از عصا می تواند باعث ایجاد فشار و به دنبال آن به ایجاد سندرم تونل کارپال منجر شود، بسیاری از افراد مست ترجیح می دهند از دسته های ارتوپدی استفاده کنند.

دستگیره/توپی: دسته محبوبی که طراحی خاصی از دسته یا دستگیره ندارد. از آنجایی که انتهای عصا فقط یک دستگیره یا یک توپ دارد، این عصا برای استفاده در عصای پیاده‌روی که فقط کمی تعادل اضافی را ارائه می‌دهند، مناسب‌تر از عصای معمولی هستند که نیاز به انتقال کمی از وزن کاربر به زمین دارند. عصای دستگیره/توپ برای افرادی که مشکل مهارت ندارند مناسب است.

متداول ترین مواد به کاررفته در دسته عصا عبارتند از:

دسته های فومی: فوم نرم ترین ماده ای که در تهیه دسته به کار می رود. بسیاری از افراد مسن دسته های فومی را به دلیل چسبندگی بالا ترجیح می دهند. این فوم همچنین از دست‌های آن‌ها محافظت می‌کند و روی آن ها خراشی ایجاد نمی کند.

دسته های ژلی نیز بسیار محبوب هستند و چسبندگی بهتری نسبت به دسته های فومی دارند. همچنین دسته های ژلی نسبت به دسته های چوبی و فلزی آسیب کمتری به پوست وارد می کنند.

دسته چوبی یا فلزی: به کارگیری چوب یا فلز در تهیه دسته عصا بسیار رایج است. این مواد پایدار و محکم هستند و به هر شکلی درمی آیند.

دسته های بزرگ برای سالمندانی که از درد مفاصل یا آرتروز رنج می برند، مناسب تر است.

راهنمای خرید عصا و واکر - انواع عصا برای سالمندانانتخاب عصا برای سالمندان بر اساس نوک

برخی از عصاهای ساده ساخته شده از چوب به هیچ وجه نوک مستقلی ندارند. از آنجایی که چوب مستقیماً با زمین در تماس است، بنابراین ممکن این عصاها هنگام استفاده بر روی برخی از سطوح صاف (به عنوان مثال کف‌های صیقلی) دچار لغزش شوند.

رایج ترین ماده به کاررفته در نوک عصا  یک تکه ناهموار از لاستیک متراکم است که چسبندگی و پایداری را حتی در زمانی که عصا با زمین تماس دارد فراهم می کند.

نوک چهارپایه : محفظه پلاستیکی یا فلزی کوچک با چهار نوک لاستیکی که به فاصله نزدیک از یکدیگر قرار دارند. این نوک برای نصب بر روی یک عصای معمولی در نظر گرفته شده است و نباید آن را با عصای چهارپایه اشتباه گرفت.

نوک سه گوش : شبیه به نوک چهارپایه است، با ایت تفاوت که سه پایه لاستیکی دارد که با زاویه 120 درجه از یکدیگر قرار گرفته اند.

نوک چرخشی: همانطور که از اسم آن پیدا است، قابلیت چرخیدن دارد. با نصب آن، کاربر می تواند عصا را روی زمین قرار دهد و سپس هنگام گام برداشتن، دسته را بر حسب نیاز بچرخاند.

نوک اسپایک: بر روی زمین هایی با ارتفاع زیاد یا با ساختار ناپایدار مورد استفاده قرار می گیرد. نوک اسپایک بیشتر روی عصاهای کوهنوردان دیده می شود.

نوک یخی: برای فصل زمستان که افراد باید در هوای سرد و یخبندان بیرون بروند مورد نیاز است.

قیمت عصا برای سالمندان

عصاها لوازم کمک حرکتی ابتدایی هستند و به همین دلیل، اکثر مدل ها قیمت بسیار پایینی دارند. ارزان‌ترین عصاها می‌توانند قیمت 80 هزار تومان داشته باشند، اما اکثر مدل‌های محبوب که برخی از ویژگی‌های پیشرفته (ارتفاع قابل تنظیم، نوک‌های قابل تعویض، مواد بادوام‌تر و انواع دسته‌های مختلف) را دارند، معمولاً قیمت میلیونی دارند.

راهنمای خرید واکر انواع واکر برای سالمندان

وسایل کمک حرکتی مانند واکر و عصا ابزارهایی هستند که سالمندان برای حفظ تعادل و ثبات خود در حین انجام فعالیت های روزانه از آن ها استفاده می کنند.

چه کسی به واکر نیاز دارد؟

  • ناتوانی در تحمل وزن بدن به دلیل کهولت سن
  • ناتوانی در حفظ تعادل بدن به دلیل شرایطی مانند سرگیجه
  • تنگی نفس به دلیل بیماری های تنفسی یا قلبی
  • توانبخشی پس از سکته مغزی یا بستری شدن در بیمارستان
  • شرایط پزشکی حاد مانند پوکی استخوان، مولتیپل اسکلروزیس، بیماری پارکینسون یا همی پلژی
  • آسیب به ساق یا ران
  • مشکلات مرتبط با پاسچر (وضعیت بدنی)
  • بالاتنه ضعیف
  • درد آرتریت
  • ترس از افتادن

واکر برای سالمندان

توجه ویژه در انتخاب واکر برای سالمندان ضروری است. در اینجا ویژگی های یک واکر ایده آل برای سالمندان آورده شده است:

  • دسته مقاوم در برابر تعریق
  • بدنه محکم برای تحمل وزن بدن سالمند
  • پایه های قابل تنظیم
  • هر ویژگی دیگری که آن را برای یک شرایط خاص منحصر به فرد می کند

انواع واکر

بسته به نوع استفاده و شرایط پزشکی، انواع مختلفی از واکرها را می توان خریداری کرد:

واکرهای استاندارد

این نوع واکر بر ایمنی و تعادل فرد تأکید دارد. فرد در مرکز غلتک قرار دارد و واکر با پشتیبانی از او وضعیت بهتری را فراهم می کند.

مناسب برای:

افراد با عملکرد محدود دست و یا شناخت محدود از محیط اطراف خود.

واکرهای استاندارد واکرهای دوچرخ

واکرهایی که برای جابه‌جایی راحت‌تر به چرخ‌ مجهز شده‌اند، به عنوان واکر چرخ‌دار شناخته می‌شوند. این چرخ ها عموماً در جلو واکر قرار گرفته اند و ثابت هستند، یعنی به سمت طرفین حرکت نمی کنند.

مناسب برای:

سالمندانی که به دلیل بالاتنه ضعیف تمایل دارند با کمترین تلاش حرکت کنند. همچنین این واکرها برای عبور از زمین های ناهموار نیز مناسب هستند.

واکرهای دوچرخ واکرهای تاشو

این واکرها دارای پایه های تاشو برای نگهداری آسان هستند، مخصوصا برای افرادی که اغلب در حال حرکت هستند. آنها به طور کلی دارای مکانیزم فشاری برای تا شدن آسان هستند.

مناسب برای:

سالمندانی که باید به طور منظم سفر کنند و به دنبال راهی سریع برای نگهداری واکر خود هستند. کنترل این واکرها آسان است.

واکرهای تاشو رولیترها

واکرهایی که روی هر 4 پایه چرخ دارند به عنوان رولیتر شناخته می شوند. رولیترها معمولاً با چرخ‌های چرخان و ترمزهای دستی دامنه حرکتی بیشتری را در اختیار فرد قرار می دهند. برخی حتی ممکن است صندلی (برای نشستن و استراحت) و سبد (برای قرار دادن وسایل) نیز داشته باشند.

مناسب برای:

شرایط فلج مانند فلج اطفال و سالمندانی که راه رفتن طولانی بدون استراحت مکرر برایشان مشکل است.

رولیترها واکر زانویی

زانو واکر یک واکر منحصر به فرد است که همراه با 3 یا 4 چرخ ارائه می شود که به کاربران این امکان را می دهد تا تنها با یک پا خود را به جلو حرکت دهند، در حالی که پای دیگر خود را روی یک سکوی پشتیبانی قرار دهند.

مناسب برای:

سالمندانی که به علت جراحی پا، شکستگی، رگ به رگ شدن، قطع عضو و زخم پا نمی توانند تا یک دوره کوتاه مذدت وزن خود را بر روی یک پا قرار دهند.

واکر زانویی واکرهای باریاتریک

این واکرها که به عنوان واکرهای سنگین نیز شناخته می شوند، مخصوصاً برای افرادی با جثه بزرگ و سنگین ساخته شده اند. بنابراین، آنها بسیار محکم و بادوام هستند و می توانند وزن زیادی را تحمل کنند.

مناسب برای:

سالمندان ی جثه بزرگی دارند و نیازمند واکری هستند که بتواند وزن آن ها را تحمل کند.

واکرهای باریاتریکSide walkers

این واکر که با نام Hemi Walker نیز شناخته می شود، نوع خاصی از واکر است که برای استفاده از آن تنها به یک دست نیاز است. آنها در شکل ها و اندازه های مختلف وجود دارند و همچنین قابلیت تا شدن دارند تا برای استفاده در سفر مناسب باشند.

مناسب برای:

سالمندانی که به طور کامل به واکر نیاز ندارند، اما نیاز به حمایت با پایه وسیع‌تر دارند.

Side walkersتوالت فرنگی مبله

توالت فرنگی مبله نوع خاصی از واکر است که همراه با یک لگن ارائه می شود که می تواند توسط بیماران مورد استفاده قرار بگیرد. یک طراحی قابل توجه که توانایی نشستن و ایستادن را برای بیمار فراهم می کند.

مزایای توالت فرنگی مبله

این واکر ویژه دارای مزایای زیر است:

  1. سالمندان می توانند به طور مستقل و بدون هیچ گونه حمایت خارجی از توالت استفاده کنند.
  2. محصول تمام ویژگی های یک واکر ایده آل را دارد.
  3. سالمندان می توانند با کمک تکیه گاه می توانند به راحتی بشینند و بایستند.
  4. طراحی منحصر به فرد اطمینان این اطمینان را می دهد که هیچ سرریزی وجود ندارد.

طرح ها و مدل ها

طرح ها و مدل های مختلفی در بازار موجود است. در اینجا نگاهی به برخی از آنها داریم:

  1. توالت فرنگی مبله استاندارد
  2. توالت فرنگی مبله مخصوص توانبخشی
  3. توالت فرنگی مبله تاشو

نکاتی که باید در هنگام انتخاب واکر مناسب برای خود در نظر بگیرید

هنگام انتخاب واکر باید به نکات زیر توجه کنید:

  1. اندازه (قد/وزن/عرض):

از آنجایی که واکر توسط افراد با قد و وزن های مختلف استفاده می شود، باید طول آن قابل تنظیم باشد.

  1. پایداری:

ارگونومی و طراحی واکر باید به گونه ای باشد که بتواند حداکثر وزن ممکن را تحمل کند.

  1. ایمنی:

قابلیت های ایمنی مانند ترمز در واکرهای چرخدار بسیار مهم است زیرا واکرها بیشتر توسط افراد مسن استفاده می شوند.

  1. جنس:

مواد به کاررفته در تهیه واکر باید به اندازه کافی بادوام باشند تا بتواند در برابر سایش و پارگی مقاومت کنند. همچنین باید ضد آب باشند زیرا اغلب به عنوان تکیه گاه در توالت ها مورد استفاده قرار می گیرند.

  1. لوازم جانبی:

هر گونه لوازم جانبی مورد نیاز نظیر صندلی یا سبد باید قبل از انتخاب در نظر گرفته شود.

  1. گارانتی:

واکرهای دارای گارانتی همیشه این اطمینان را به شما می دهند که در صورت خرابی واکر، می توانید از امکانات پس از فروش استفاده کنید

  1. قیمت

با در نظر گرفتن قیمت واکرهای گوناگون می توانید با توجه به بودجه خود مناسب ترین واکر را انتخاب کنید.

منابع: seniority و seniorgizmo

blogپرستاری از سالمندان

استخدام پرستار خانم در شیرازاستخدام پرستار سالمند در شیرازپرستار جهت نگهداری از سالمندپرستار جهت نگهداری سالمندپرستار خانم جهت سالمندپرستار خانم جهت سالمند شیرازپرستار خصوصی سالمندپرستار سالمندپرستار سالمند بیمارپرستار سالمند جوانپرستار سالمند حرفه ایپرستار سالمند در شیرازپرستار سالمند در منزل شیرازپرستاری 24 ساعته از سالمندپرستاری از بیمارپرستاری از بیمار در منزلپرستاری از سالمندپرستاری از سالمند بیمارپرستاری از سالمند پوشکیپرستاری از سالمند در منزلپرستاری از سالمندانپرستاری از سالمندان در خانهپرستاری از سالمندان در منزلپرستاری در منزلپرستاری در منزل شیرازپرستاری سالمند در منزل به صورت شبانه روزیپرستاری شبانه روزی از سالمندخانم پرستار سالمندخدمات پرستاری در منزل شیرازقیمت پرستارقیمت پرستار سالمندمراقبت از سالمندمراقبت از سالمند در منزلمراقبت از سالمندانمراقبت از سالمندان در منزلنگهداری از سالمندنگهداری از سالمند بیمارنگهداری از سالمند بیمار در منزلنگهداری از سالمند در منزلنگهداری سالمند خانم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *