مراقبت و پرستاری کودک در زمان کرونا

پرستاری کودک در زمان کرونا : با همه‌گیر شدن بیماری کرونا پرستاری کودک در زمان کرونا هم با چالش‌های بسیاری همراه بوده است. این چالش‌ها باعث شده تا نوع پرستاری و مراقبت از کودک نیز با تغیرات بسیار زیادی همراه باشد. تعطیلی شدن مدارس و مهد کودک‌ها، دورکاری والدین و فاصله گذاری‌های اجتماعی از جمله این چالش‌ها می‌باشد.

همچنین مقاومت کودکان در برابر رعایت برخی نکات بهداشتی این دوران نیز بزرگ‌ترین چالش می‌باشد. از طرفی فاصله گذاری‌های اجتماعی و عدم مراوده‌های خانوادگی نیز باعث ضربات روحی به کودکان شده است. پرستاران کودک نیاز است با در نظر گرفتن تمامی این موارد سلامت روان و جسم کودک را حفظ نمایند.

حفظ سلامت کودک در پرستاری کودک در زمان کرونا با آموزش

افراد مشغول به پرستاری کودک در زمان کرونا باید با آموزش نکات بهداشتی به کودکان سلامت آنها را حفظ نمایند. همچنین در صورت حضور در تجمعات و… حفظ فاصله‌ی اجتماعی مناسب را نباید فراموش نمایند. در آموزش‌های خود به کودک باید روش‌های پیشگیری از بیماری را به خوبی به کودک آموزش دهند.

مراقبت و پرستاری کودک در زمان کرونا

در زمان آموزش به کودک باید این نکته را به وی گوش زد نمایید که با رعایت نکات بهداشتی هرگز مریض نخواهد شد. به کودک روش صحیح شستشوی دست‌ها را آموزش داده و او را در فواصل زمانی مشخصی ترغیب به این کار نمایید. همچنین می‌توانید برای ترغیب کودک به شستن دست‌ها از برنامه‌های تشویقی استفاده کنید.

پرستاری کودک در زمان کرونا و تغذیه‌ی کودک

پرستاری کودک در زمان کرونا تبدیل به مسئله‌ای بسیار حساس و پر دغدغه برای والدین شده است. بیماری کرونا علاوه بر تاثیر بر سبک زندگی افراد، بر سبک تغذیه‌ی افراد نیز تاثیر گذار بوده است. همانطور که همه‌ی ما مطلع هستیم باید در شیوع بیماری تغذیه‌ای داشته باشیم که سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید.

مراقبت و پرستاری کودک در زمان کرونا

کودکان به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی آنها باید توجه ویژه‌ای به تغذیه‌ی آنها شود. پرستاران کودک باید در این دوران با در نظر گرفتن رژیم غذایی مناسب سیستم ایمنی بدن کودک را تقویت نمایند. همچنین با در نظر گرفتن مکمل‌های غذایی مناسب و استاندارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کودک کمک نمایند.

اوقات فراغت کودک در زمان کرونا

پر کردن اوقات فراغت کودک در پرستاری کودک در زمان کرونا می‌تواند چالش بزرگی باشد. به دلیل محدودیت‌ها و فاصله گذاری‌های اجتماعی کودک مجبور است زمان زیادی را در منزل به سر ببرد. این مسئله ممکن است باعث کاهش نشاط و شادابی کودک که قبل از این داشته بشود. پرستاران کودک باید بتوانند به خوبی اوقات فراغت کودک را پر کرده و سلامت روان کودک را رقم بزنند.

  • بیشتر بخوانید: آیا کودکان در مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند؟

پرستاران باید بازی و سرگرمی‌های بیشتری را جهت پر کردن اوقات فراغت کودک بیاموزند. این بازی و سرگرمی‌ها باید به گونه‌ای باشند که بشود در منزل به خوبی اجرا کرد و کودک را سرگرم نماید. همچنین در صورت نیاز به بیرون رفتن از منزل و حضور در خارج از خانه باید از کودک حفاظت کرد. حفظ فاصله‌ی اجتماعی و نکات بهداشتی را قبل از خروج از خانه باید به کودک یادآوری کرد. همچنین در صورت رعایت نکات بهداشتی در خارج از خانه باید کودک را تحسین و تشویق کرد.

پرستاری کودک در زمان کروناپرستاری کودک در زمان کرونا

پرستاری کودک در زمان کرونا و ایمنی در فضای مجازی

پرستاری کودک در زمان کرونا فقط به فضای حقیقی و محدوده‌ی زندگی کودک ختم نمی‌شود. با همه‌گیری بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش آنلاین جای آموزش حضوری را گرفت. به همین دلیل کودکان نسبت به قبل وقت زیادی را در فضای مجازی می‌گذرانند. پرستاران کودکانی که محصل هستند در غیاب والدین وظیفه‌ی ایمنی کودک در فضای مجازی را نیز بر عهده دارند.

حضور کودک در فضای مجازی به او کمک می‌کند تا مانند قبل به تحصیل خود ادامه دهد. اما در این بین خطراتی نیز کودک را تهدید کرده که پرستار باید مراقبت از کودک در این فضا را فراموش نکند. از جمله این خطرات می‌توان به حضور افراد بالغ در فضای مجازی، مطالب نامناسب و مضر و… اشاره کرد.

مراقبت و پرستاری کودک در زمان کرونا

نکات پایانی

پرستاران کودک برای مراقبت از کودک در کرونا باید خود را آماده‌ی مقابله با هر خطری بنمایند. لازمه‌ی آماده‌گی در برابر خطرات جاری، آموزش و یادگیری مداوم می‌باشد. پرستاران نیز باید با پیگیری نکات و آموزش‌های مربوط به کرونا خود را آماده‌ی مقابله با خطرات جاری نمایند. برای این امر موسسات خدماتی باید آموزش‌های لازم را برای پرستاران برگزار نماید. همچنین پرستاران می‌توانند با اخبار و آموزش‌های فضای مجازی خود را در این خصوص آماده نمایند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *