کودک نوپای من چقدر آب باید بنوشد؟ میزان آب مورد نیاز کودک نوپا

میزان آب مورد نیاز کودک 1 تا 3 سال: 4 فنجان آب در هر روز

 میزان آب مورد نیاز کودک

میزان آب مورد نیاز کودک نوپا چه مقدار است؟ کودک نوپای شما به مایعات زیادی احتیاج دارد؛ اما نوزاد شما فضای کافی برای نگهداری آب را ندارد. در این مقاله شما در مورد میزان آب مورد نیاز کودک نوپا اطلاعاتی را بدست خواهید آورد.

میزان آب مورد نیاز کودک نوپا چقدر باید باشد؟

اگر چه میزان آب مورد نیاز کودک می تواند متفاوت باشد اما می توانید از نوشته زیر به عنوان یک راهنما استفاده کنید.

  • میزان آب مورد نیاز کودک 1 تا 3 سال: 4 فنجان آب در هر روز (32 اونس)
  • میزان آب مورد نیاز کودک 4 تا 8 سال – هر روز 5 فنجان آب در هر روز (40 اونس)

شما می توانید با اندازه گیری مایعاتی که در طول روز استفاده می کنند؛ آنچه که می نوشند را پیگیری کنید. سعی کنید نوشیدنی های شیرین مانند سودا و لیموناد؛ شیر طعم دار که حاوی قند زیادی است را محدود کنید. میزان آب مورد نیاز کودک 1 تا 3 سال: 4 فنجان آب در هر روز

میزان شیر مورد نیاز کودک نوپا

در فاصله بین 1 سالگی تا 2 سالگی؛ کودکان نوپا باید نوشیدن 2 تا 3 فنجان شیر کامل در روز را داشته باشند. در این سن؛ کودکان برای حمایت از بدن و مغز در حال رشد خود نیاز به چربی اضافی در رژیم غذایی خود دارند. اگر سابقه خانوادگی چاقی یا بیماری قلبی دارید؛ با پزشک متخصص اطفال در این زمینه مشورت کنید.

بین 2 تا 5 سال؛ کودکان باید حدود 1 تا 2.5 فنجان شیر در روز بنوشند و بیشتر آنها باید شیر کم چرب (1 درصد) یا بدون چربی استفاده کنند. همراه با چربی های سالم؛ شیر کلسیم؛ پروتئین؛ ویتامین های A و D و روی را تامین می کند.

تا زمانی که کودک شما به لبنیات حساسیت نداشته باشد و یا بتواند شیر را حمل کند؛ کودکان نوپا نباید از شیرهای جایگزین (یا گیاهی) حاوی بادام؛ بادام هندی؛ جو و غیره استفاده کنند چون پروتئین و کالری آنها کمتر از شیر گاو است. اگر گزینه ای را برای کودک خود ترجیح می دهید؛ سویا جایگزینی قابل قبولی در نظر گرفته می شود.

به خاطر داشته باشد که کودک نوپای شما ممکن است بیش از حد شیر استفاده کند. کودکانی که شیر زیادی می نوشند ممکن است مایعات و غذای جامد کافی نخورند و این باعث می شود مواد مغذی مهمی مانند آهن را دریافت نکند چون شیر حاوی آهن نیست. کمبود آهن می تواند باعث مشکلات یادگیری و رفتاری شود و همچنین منجر به کم خونی و کمبود آهن شود.

میزان آب مورد نیاز کودک نوپا چقدر باید باشد؟

میزان آب مورد نیاز کودک نوپا چقدر باید باشد؟

از سن 1 سالگی؛ کودکان باید هر روز حدود 1 تا 4 فنجان (8 تا 32 اونس) آب بنوشند. کودکان نوپا بعد از تولد 2 سالگی خود باید 1 تا 5 فنجان آب (40 اونس) بنوشند.

کودکان بزرگتر بهتر است در هنگام تشنگی آب دریافت کنند؛ به خصوص اگر در بین وعده هایی غذایی به نوشیدنی نیاز دارند. آب نه تنها برای معده کودک شما نسبت به آب میوه بهتر است بلکه برای دندان های کودک شما هم سالم تر است.

میزان آب میوه مورد نیاز کودک نوپا چقدر باید باشد؟

طبق آکادمی اطفال آمریکا؛ کودکان نوپا بین 1 تا 3 سال باید آب میوه مصرفی خود را به 1/2 فنجان در روز محدود کنند. آب میوه غالبا با شکر همراه است که نه تنها هضم را سخت می کند بلکه می تواند خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.

علاوه بر این؛ کودکان نوپایی که در طول روز بیش از حد آب میوه می نوشند ممکن است کالری زیادی دریافت کرده و مواد مغذی کافی را مصرف نکنند؛ و این عادتی است که باعث تغذیه نامناسب می شود.

اگر می خواهید به کودک خود آب میوه بدهید؛ از آب میوه های طبیعی که حاوی ویتامین های بیشتر و شیرین کننده و مواد افزودنی کمتری است استفاده کنید. همچنین می توانید با اضافه کردن آب؛ آب میوه را رقیق کنید. حتی بهتر است که کودک نوپای خود را به خوردن میوه کامل؛ پر از فیبر و سایر مواد مغذی سالم تشویق کنید.

چگونه کودک نوپای خود را به نوشیدن آب بیشتر تشویق کنیم؟

آیا شما تلاش می کنید تا در طول روز کودک شما به اندازه کافی آب بنوشد؟ بهترین راه برای نوشیدن آب و شیر توسط کودک نوپا این است که خودتان از آن استفاده کنید. کودکان با مشاهده والدین خود یاد می گیرند؛ بنابراین سعی کنید در طول روز در مقابل انها آب بنوشید.

همچنین می توانید او را تشویق کنید تا از فنجان مخصوص خود آب بنوشد. با این حال؛ وقتی نوبت به شیر می رسد ممکن است بهتر باشد که از یک فنجان معمولی  استفاده کنید. می توانید از فنجان ها و لیوان های جذابی که مورد علاقه کودکتان است استفاده کنید و به او پیشنهاد نوشیدن آب بدهید.؟ بهترین راه برای نوشیدن آب و شیر توسط کودک نوپا این است که خودتان از آن استفاده کنید.

شما می توانید کودک خود را تشویق کنید تا از میوه و سبزیجاتی که مقدار زیادی آب دارند مانند هندوانه؛ طالبی و توت فرنگی استفاده کند. سعی کنید که او را به خوردن مقدار کافی نوشیدنی تشویق کنید؛ اما خود را دیوانه نکنید. هوا، روحیه، میزان فعالیت و اشتهای او می تواند روی میزان آب مصرفی در طول روز وی تاثیر بگذارد.

کودکانی که بسیار فعال هستند؛ به خصوص در تابستان که بازی می کنند؛ ممکن است با کمبود آب بدن مواجه شوند. برخی از علائم شامل خشکی پوست لب، خشکی پوست؛ چسپندگی دهان؛ ادرار کم یا ادرار تیره است. اگر نگران هستید که بدن کودک شما کم آب باشد؛ معطل نکنید و با پزشک متخصص اطفال تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *