پرستاری از کودک بیمار از جمله پیش‌آمدهای پروسه‌ی پرستاری از کودک می‌باشد.

پرستاری از کودک بیمار کاری بسیار حساس و چالش برانگیز برای تمامی پرستاران کودک و همچنین والدین کودک می‌باشد. این پیش آمد چالشی، اتفاقی‌ست که ممکن است برای تمامی پرستاران و والدین اتفاق بیفتد و موجب نگرانی شما بشود. اما با اطلاع از اصول و قواعدی کوچک می‌توان این کار را تبدیل به کاری سهل و آسان کرد.


پرستاری از کودک بیمار توسط پرستار کودک

پرستاری از کودک بیمار از جمله پیش‌آمدهای پروسه‌ی پرستاری از کودک می‌باشد. این اتفاق ممکن است برای تمامی پرستاران کودک و یا والدین کودک پیش بیاید. زمانی که کودک بیمار می‌شود و نیاز به توجه و مراقبت بیشتر دارد، وظایف شما نیز بیشتر می‌شود. در این زمان کودک احتیاج به توجه بسیار بیشتری دارد و شما باید زمان بیشتری را صرف کودک نمایید. علاوه بر کارهای روزانه‌ی کودک، کارهایی که به روند بهبودی کودک کمک می‌کند نیز به کارهای شما اضافه می‌شود. همچنین باید روند مراقبت از کودک  مریض را به گونه‌ای مدیریت نمایید که روند بهبودی کودک تسریع یابد. برای مراقبت از کودکی که دچار بیماری می‌باشد کافی‌ست اصول و قواعدی را بیاموزید تا این برای شما آسان‌تر پیش برود. در این مقاله سعی بر آن شده تا با این اصول و قواعد آشنا شوید.

نکاتی جهت پرستاری از کودک بیمار

در هنگام پرستاری از کودک بیمار بهترین خدمات را ارائه دهید، و لازم است نکاتی را به خاطر بسپارید. این نکات می‌تواند به شما در تسریع بخشیدن به روند بهبودی کودک نیز کمک کند. در زیر به تعدادی از این نکات پر اهمیت اشاره شده است:

  • کودک در هنگام بیماری نیاز به محبت بیشتری دارد.
  • اطمینان حاصل کنید که کودک در وضعیتی راحت به سر می‌برد.
  • از کم شدن آب بدن کودک جلوگیری نمایید.
  • غذاهایی سالم و سرشار از ویتامین به خورد کودک دهید.
  • لازم است زمان استراحت کودک افزایش یابد.
  • جهت سرگرم کردن کودک از سرگرمی‌هایی استفاده کنید که از کودک انرژی زیادی نگیرد.
  • لازم لوازمی که کودک از آنها استفاده می‌کند را تمیز نگه دارید تا بیماری کودک به دیگر اعضای خانه شیوع پیدا نکند.
  • از دستورات والدین در مراقبت از کودک پیروی کنید.
  • اگر نیاز به کمک داشتید از والدین کودک یا دیگر اعضای خانه کمک بخواهید.
    پرستاری از کودک بیمار | مراقبت از کودک مریض

    مراقبت از کودک مریض

 

کسب اطمینان از راحتی کودک در زمان پرستاری از کودک بیمار

در زمان مراقبت از کودک مریض لازم است اطمینان حاصل کنید که کودک در راحتی کامل به سر می‌برد. در ابتدا سعی کنید که دمای خانه و محلی که کودک در آن به سر می‌برد را تنظیم نمایید. هوای را باید کاملا متعادل نمایید تا کودک احساس ناراحتی نکند. لازم است هوای خانه را اگر زیاد گرم است، کمی متعادل‌تر نمایید تا کودک احساس گرما نکند. و به طبع اگر هوای خانه سرد است، لازم دمای هوای خانه را افزایش دهید. همچنین با باز کردن پنجره‌ها به صورت کنترل شده سعی کنید دمای هوای خانه را کنترل و هوای محیط را عوض نمایید. در مرحله‌ی بعد لازم است که لباس کودک را چک نمایید. اگر کودک در لباسی می‌باشد که در آن احساس ناراحتی می‌کند باید آن را تعویض نمایید. در مرحله‌ی آخر نیز باید محل استراحت کودک را چک نمایید تا در آن راحت باشد.

پرستاری از کودک مریض

مراقبت از کودک مریض

جلوگیری از کم شدن آب بدن کودک هنگام پرستاری از کودک بیمار

هنگام پرستاری از کودک بیمار لازم است از کم شدن آب بدن کودک جلوگیری نمایید. پرستار کودک باید برنامه‌ای دقیق در خوراندن آب به کودک در هنگام بیماری کودک داشته باشد. برای این کار لازم است که کودک را به خوردن آب تشویق نمایید تا روند بهبودی کودک تسریع یابد. جهت تشویق کودک به خوردن آب می‌توانید از شیر گرم به جای آب استفاده نمایید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن مقداری کاکائو به شیر نیز کودک را تشویق به خوردن آن نمایید. با خوردن شیر در هنگام بیماری، علاوه بر اینکه آب بدن تامین می‌شود، پروتئین‌های موجود در شیر نیز به روند بهبودی کمک می‌کند.

هنگام پرستاری از کودک بیمار باید زمان استراحت کودک را افزایش دهید

هنگامی که پرستاری از کودک بیمار را عهده‌دار می‌شوید باید به یاد داشته باشید که کودک باید حسابی استراحت کند. کودک بیمار نیاز به مدت زمان استراحت بیشتری نسبت به کودک سالم دارد. استراحت بیشتر به روند بهبودی کودک نیز سرعت بیشتری می‌بخشد. لازم است این نکته را به کودک یادآوری نمایید که استراحت بیشتر می‌تواند موجب سلامت هرچه سریع‌تر وی می‌شود. پرستار کودک لازم است در زمان بیماری کودک، شرایط محیطی آرامی را برای کودک فراهم نماید. برای این کار باید خانه را حسابی آرام کنید تا کودک بتواند به خوبی به استراحت خود بپردازد. با استراحت کافی کودک سریع‌تر بهبود می‌یابد و می‌تواند به فعالیت‌های روزانه‌ی خود بازگردد. تا زمانی که کودک احساس می‌کند نیاز به استراحت دارد لازم است به وی اجازه استراحت دهید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *