آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

وقتی که برای اولین بار صاحب نوزادی می شوید به دنبال بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد خواهید بود، چون احتمالا طرز صحیح آروغ گرفتن نوزاد آشنایی ندارید.

آموزش بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد با کادر باتجربه موسسه شکوفایی سفارش آنلاین خدمات

وقتی فردی در کنار شما آروغ می زند شما شاید چندشتان بگیرد و حتی حالت تهوع بهتان دست بدهد اما وقتی که صدای آروغ نوزاد خود را می شنوید انگار که یک موسیقی لذت بخش برای شما پخش شده است. آروغ زدن یکی از مهمترین مواردی است که هنگام تغذیه کودک خود باید مد نظر داشته باشید. اگر نمی دانید که چرا باید نوزاد آروغ بزند و مهمتر اینکه چگونه نوزاد باید آروغ بزند در این مقاله ما دستورالعمل های مفید را برای شما آماده کرده ایم تا به شما در این راه کمک کنیم.

 

ضرورت آروغ گرفتن نوزاد

آروغ زدن نوزاد به او کمک می کند تا از شر هوای بلعیده شده در هنگام شیر خوردن رها شود و او را از نفخ کردن و باد کردن شکم نجات می دهد. به عبارت دیگر؛ آروغ زدن به همان اندازه که برای نوزاد شما مفید است به نفع شما می باشد.

بنابراین از کجا می دانید که نوزاد هوای اضافی قورت داده و باید آروغ بزند؟ اگر نوزاد شما از از خوردن دست کشید و شروع به چرخیدن کرد و بعد از مدت کوتاهی دوباره خواست شیر بخورد؛ این زمان خوبی برای گرفتن آورغ نوزادتان است. وقتی این اتفاق می افتد به جای اینکه اجازه دهید تا همزمان با آروغ زدن شیر بخورد، شیر دادن را متوقف کنید و اجازه دهید نوزاد شما آروغ بزند. ادامه شیر خوردن با سر و صدا باعث می شود که نوزاد حتی هوای بیشتری ببلعد که فقط باعث ناراحتی او می شود و ممکن است حتی استفراغ کند.

نوزاد شما باید چند بار آورغ بزند؟

اینکه باید نوزاد شما چند بار آروغ بزند تا حد زیادی به خود نوزاد شما بستگی دارد. تعداد آروغ گرفتن نوزاد به این بستگی دارد که او چقدر هوا را بلعیده است. برخی از نوزادان در هر زمان از تغذیه نیاز به آروغ زدن دارند و برخی دیگر اغلب نیازی به آن ندارد. نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند هم می توانند هوا را ببلعند؛ گرچه آنها تمایل دارند هوای کمتری را نسبت به نوزادانی که از شیشه شیر تغذیه می کنند، ببلعند. اگر نوزاد بعد از تغذیه اغلب ناراحت به نظر می رسد مرتبا آروغ او را بگیرید.

بسته به نیاز نوزادتان؛ می توانید این قانون کلی را رعایت کنید. نوازد باید بعد از هر 10 دقیقه تغذیه آروغ بزند ( مهم نیست که این کار از طریق سینه یا شیشه شیر انجام می شود). شیشه شیر وقتی به نصف رسید و بعد از اینکه به انتها رسید، آروغ نوزاد خود را بگیرید.

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

روش آروغ گرفتن نوزاد در خواب

برای آورغ گرفتن نوزاد در خواب؛ او را به حالت ایستاده نگه دارید؛ در حالی که کمرش را مالش می دهید به آرامی او را تکان دهید. وقتی که کودک شما آروغ زد مطمئن خواهید شد که خواب خوبی خواهد داشت.

نحوه آروغ گرفتن از نوزاد

اگر می خواهید آروغ نوزاد خود را زمانی که بیدار است بگیرید باید بدانید که شما چند روش برای انتخاب دارید که در ادامه توضیح خواهیم داد:

در حالی که نشسته اید نوزاد را روی پاهایتان قرار دهید. نوزاد خود را کمی به جلو متمایل کنید، اور ا به یکی از دستانتان تکیه دهید و مطمئن شوید که از سینه و سر او حمایت می کنید و با دست دیگر به آرامی به پشت او ضربه بزنید.

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

روش دیگر این است که نوزاد خود را روی شانه تان بیندازید و به آرامی به پشت او بزنید و یا پشت او را مالش دهید.

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

روش دیگر این است که کودک را به شکم روی پاهایتان بخوابانید و سرش را به یک طرف بگردانید. کودک را با یک دست به طور ثابت نگه دارید و با دست دیگر خود به آرامش پشت او را مالش دهید.

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

علاوه بر این موقعیت های آروغ زدن نوزاد، می توانید بدن او را با دقت چرخانده و برای آزاد کردن گازهای گیر افتاده در معده نوزاد خود تلاش کنید. نوزاد را در آغوش خود قرار دهید به طوری که رو به طرف شما باشد؛ سر و پشت او را یا یک دست حمایت کنید و بدن او را به آرامی با حرکت دورانی مالش دهید.

هنگام آروغ گرفتن نوزاد خود پارچه ای را روی شانه یا روی پاهای خود بیندارید تا لباس شما کثیف نشود. شیر تفکیک شده و هضم نشده اغلب با آروغ زدن به بیرون رانده می شود.

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

اگر نوزاد شما آروغ نزد چه باید کرد؟

اگر شما نمی توانید آروغ نوزاد خود را بگیرید به دنبال تغییر روش های آروغ زدن نوزاد خود باشید. اگر مثلا نوزاد را در آغوش خود خوابانیده اید وضعیت را عوض کنید.

اطمینان حاصل کنید که به پشت نوزاد خود ضربه می زنید و بین شانه ها را هدف قرار داده ای. اگر پنج دقیقه در حال آروغ گرفتن نوزاد خود بودید و آروغ نزد اشکالی ندارد آروغ گرفتن نوزاد خود را متوقف کنید. گاهی اوقات اگر نوزاد شما آروغ نمی زند به این دلیل است که هوایی در معده اش جمع نشده است.

آروغ گرفتن نوزاد را تا چه سنی ادامه دهیم؟

ممکن است به نظر برسد که چرخه تغذیه و اروغ گرفتن بی پایان است اما تا چند ماه اول شما این کار را خواهید کرد. او می توانید با خوشحالی وعده های غذایی خود را به پایان برساند. این نقطع عطف معمولا هنگامی اتفاق می افتد که نوزاد بین 6 تا 9 ماه عمر دارد. وقتی که نوزاد می تواند خودش خوب بنشیند اشکالی ندارد که آروغ او را نگیرید.

همانطور که گفته شد هر نوزادی متفاوت است و بعضی از آنها ممکن است برای مدت طولانی تری نسبت به بقیه نیاز به آروغ گرفتن داشته باشند. به نشانه ها و رفتار نوزاد خود توجه کنید. اگر نوزاد شما بعد از تغذیه کلافه به نظر می رسد به احتمال زیاد به آروغ گرفتن نیاز دارد.

 

بعد از آروغ زدن، نوزاد شما ممکن است آماده بازی با فعالیت با شما باشد. اگر نوزاد شما بعد از آروغ زدن ناراحت است مشکل ممکن است چیزی به جز هوای بلعیده شده باشد. باید بدانید که آیا نوزاد شما هنوز گرسنه است؟ آیا پوشک را کثیف کرده است؟ یا مشکل دیگری وجود دارد.

اگر نوزاد تازه متولد شده شما اغلب بعد از غذا آروغ نمی زند یا ناراحت است یا به هر دلیل دیگری نگران سلامتی او هستید می توانید به پزشک عمومی یامتخصص اطفال مراجعه کنید.

 

آموزش تصویری بهترین روش های آروغ گرفتن نوزاد

 

 

منبع: raisingchildren , thebump

 

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *