رشد خلاقیت کودک به کمک پرستار کودک
محققین حوزهی کودکان بهترین سن برای شروع به رشد خلاقیت کودک را قبل از سن هفت سالگی میدانند. به همین دلیل باید آموزشهای لازم جهت رشد خلاقیت در کودکان را قبل از 7 سالگی آغاز کرد. در صورتی که تا قبل از این سن توجهی در این خصوص نشود میتواند تاثیر منفی در آیندهی کودک بگذارد. امروزه با توجه به اشتغال اکثر والدین این کار میتواند بسیار سخت و طاقت فرسا باشد. و ممکن است زمان کافی در این خصوص نداشته باشند و آنها را با چالش بزرگی روبرو کند. راهکاری که برخی والدین در چنین مواقعی انتخاب میکنند سپردن کودک به مهدهای کودکان میباشد. اما به نظر میرسد با توجه به شیوع بیماری کرونا چنین کاری همراه با خطراتی میباشد. راهحل مطمئنی که اکثر خانوادهها در این خصوص اتخاذ میکنند استخدام پرستار کودک میباشد. پرستاری که علاوه بر مراقبت از کودک، وظیفهی آموزش کودک را نیز بر عهده میگیرد.
پرستار کودک چه تاثیری در رشد خلاقیت کودک دارد؟
اکثر خانوادهها به این دلیل پرستار کودک استخدام میکنند که وقت کافی جهت مراقبت از کودک خود ندارند. اما پرستار کودک مزایای بسیاری دارد که برخی از افراد نسبت به آن بیتوجه و یا بی اطلاع هستند. پرستار کودک با توجه به تجربهی کاری که دارد تاثیر بسزایی در رشد خلاقیت کودک شما دارد. پرستاری که در کار خود مهارت و تجربهی کافی دارد میتواند باعث رشد خلاقیت و آگاهی کودک شود. علاوه بر وظیفهی مراقبت و نگهداری، وظیفهی آموزش نیز در زمان عدم حضور والدین بر عهدهی پرستار میباشد. به همین دلیل یک پرستار آموزش دیده و با تجربه میتواند تاثیر گذارترین فرد در آیندهی کودک باشد.
خلاقیت کودک
پرستار کودک چگونه میتواند باعث رشد خلاقیت کودک بشود؟
پرستاران کودک کار خود را به خوبی و بر پایهی سالها تجربه و مهارت انجام میدهند. همچنین این پرستاران با آموزشهای مداومی که میبینند همواره با جدیدترین متد آموزشی آشنا هستند. به همین خاطر در آموزشهای خود همیشه اولویت را به آموزشهایی اختصاص میدهند که منجر به رشد خلاقیت کودک بشود. کاری که شاید برای اکثر والدین به دلیل بی تجربگی بسیار سخت و چالش برانگیز باشد. پرستاران کودک میتوانند با به کارگیری جدیدترین متد آموزش، باعث پیشرفت و رشد فکری کودک شما بشوند.
تجربیات پرستاران و نقش آن در افزایش خلاقیت کودک
پرستاران باتجربهتر میتوانند روند رشد خلاقیت کودک را با بهرهگیری از تجربیات خود بهبود ببخشند. پرستاری که دارای تجربهی کافی باشد، میتواند تشخیص دهد چه روش آموزشی مناسب هر کودک میباشد. برخی از کودکان با بازی و سرگرمیهای داستانی خلاقیت آنها شکوفا میشود و برخی دیگر با دستسازههای آموزشی. این وظیفهی پرستار کودک است که تشخیص دهد کدام روش مناسب کودک شما میباشد. به همین دلیل است که پرستاران باتجربه شناسایی روش آموزشی را به بهترین نحو انجام میدهند. همچنین اگر روش آموزشی اشتباهی انتخاب شود ممکن است کودک همکاری لازم را نداشته باشد. و عدم همکاری کودک ممکن است منجر به توقف خلاقیت و شکوفایی کودک بشود. همچنین با رسیدن کودک به سن مدرسه و حضور در مدرسه دیگر امکان شکوفایی خلاقیت وی وجود ندارد.
خلاقیت کودک
پرستار کودک را قصهگو میکند
قصهگویی و بازگو کردن ایدههای مختلف توسط کودک، یکی از راههای رشد خلاقیت کودک میباشد. پرستاران با صبر و حوصلهای که حاصل سالها تجربه میباشد کودک را به قصهگویی عادت میدهند. قصهگویی کودک همچنین باعث تقویت قوهی تخیل وی میشود و از طرفی تخیل و حقیقت را از هم تشخیص میدهد. نتیجهای که قصهگویی کودک به همراه دارد رشد خلاقیت و شکوفایی کودک میباشد. و از طرفی این قصهگویی و گوش سپردن به کودک باعث بالا رفتن اعتماد به نفس کودک نیز میشود. و این بالا رفتن اعتماد به نفس کودک باعث این میشود که کودک نظریات خود را با جرأت بیشتری بیان کند. و این امر باعث شکوفا شدن بهتر استعدادهای کودک در آینده میشود.
سخن آخر
پرستاران کودک برای آنکه کودک شما به کودک خلاق تبدیل شود تمام وقت و زمان خود را صرف او میکنند. همچنین زمینهی لازم را برای شکوفایی کودک فراهم میکند تا کودک متفکر و با استعداد پرورش یابد. روشها آموزشی پرستاران همیشه در حال بروزرسانی میباشد. پرستاران برای آنکه بتوانند آموزشهای بی عیب و نقصی به کودک بدهند ابتدا خود آموزش میبینند. همچنین با استفاده از تجربیات خود و مهارتهای لازم روش آموزشی هر کودک را به خوبی انتخاب میکنند. اگر قصد دارید کودکی خلاق و با استعداد داشته باشید، بهترین راه انتخاب پرستاری باتجربه و دارای مهارت کافی میباشد.
بدون دیدگاه