نکاتی برای مراقبان آلزایمر و زوال عقل , مراقبت از سالمند مبتلا به آلزایمر

مراقبت از سالمند مبتلا به آلزایمر | مراقبت | مراقبت از آلزایمر | مراقبت از فرد مبتلا به بیماری آلزایمر

نحوه مراقبت از سالمند مبتلا به آلزایمر

مراقبت از سالمند مبتلا به آلزایمر  نکات مهمی را پیش روی مراقبان آلزایمر قرار می دهد که در ادامه به آن اشاره می کنیم.اگر شما هم با تشخیص زوال عقل یا آلزایمر سالمندان در خانواده خود سر و کار دارید،این راهنما به شما کمک می کند تا برای مراقبت از سالمند آماده شوید و کمک لازم را دریافت کنید.

راه مراقبت از آلزایمر و زوال عقل

مراقبت از فرد مبتلا به بیماری آلزایمر یا نوع دیگری از زوال عقل می تواند یک سفر طولانی ، استرس زا و به شدت احساسی باشد. مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر  ممکن است بسیار سخت باشد.

در ایالات متحده ، بیش از 16 میلیون نفر وجوددارد که  مبتلا به زوال عقل مراقبت هستند . و میلیون ها نفر دیگر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلاهستند. از آنجا که در حال حاضر هیچ درمانی برای آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد . تنها درمان های پزشکی محدود برای علائم موجود است این مراقبت شما است که می تواند بیشترین تفاوت را در کیفیت زندگی عزیز شما ایجاد کند.

با این حال ، مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر  نیز می تواند همه گیر شود. از آنجا که توانایی های شناختی ، جسمی و عملکردی عزیز شما در طی یک دوره چند ساله کاهش می یابد ، آسان است که تحت فشار قرار گیرید و ازسلامتی خود غافل شوید. مسئولیت مراقبت می تواند شما را در معرض خطر بیشتری برای مشکلات قابل توجه سلامتی قرار دهد.بسیاری از مراقبان زوال عقل افسردگی ، فشارهای روانی یا فرسودگی شغلی را تجربه می کنند. و تقریباً همه مراقبان آلزایمر یا زوال عقل در برخی مواقع غم ، اضطراب ، تنهایی و خستگی را تجربه می کنند. کمک وحمایت در این راه چیزلازمی نیست بلکه این یک ضرورت است. 

 

مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر | مراقبت | مراقبت از آلزایمر
همانطور که هر فرد مبتلا به بیماری آلزایمر به طور متفاوتی پیشرفت می کند ، تجربه  مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر  نیز می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. با این حال ، استراتژی هایی وجود دارد که می تواند به شما به عنوان یک مراقب کمک کند نحوه تا مراقبت  برای شما چالش برانگیز باشد. 

چالش ها ونتیجه های مراقبت از آلزایمر

 درشرایط  مراقبت از فرد مبتلا به بیماری آلزایمر یا زوال عقل یک سری  اندوه و ناراحتی  هنگام تماشای از بین رفتن خاطرات و فرسایش مهارت های عزیزتان برای شما به وجود خواهد آورد. به دلیل اینکه رفتارفرد مبتلا به زوال عقل به طرق مختلف تغییر می کند باید نحوه مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر متناسب با نیاز او باشد. ، فرد مبتلا به آلزایمر ممکن است گاهی مزاحم یا ناراحت کننده رفتارکند. هم برای مراقبان و هم برای خودشان ، این تغییرات می تواند باعث ایجاد احساسات گیجی ، عصبانیت و غم شود. با پیشرفت بیماری ، نیازهای سالمندان شمانیز افزایش می یابد و مسئولیت های مراقبت شما چالش برانگیزتر می شود. در عین حال ، توانایی سالمند شما در ابراز قدردانی از تمام زحمات شما کاهش می یابد. مراقبت می تواند به معنای واقعی کلمه یک کار شکرگذارانه به نظر برسد. 

چالش های مراقبت از آلزایمر 

احساسات طاقت فرسا با کاهش توانایی های عزیز شما

خستگی و انزوا

 تنهایی

عوارض مالی و کاری

 
نتیجه  مراقبت از سالمند مبتلا آلزایمر

 ارتباط شما با بیمار از طریق مراقبت ، همراهی و خدمات عمیق تر می شود. مهارت حل مسئله و رابطه شما بهبود می یابد. شما از طریق گروه های حمایت روابط جدید برقرار می کنید.نتیجه  غیر منتظره ای از طریق دلسوزی و پذیرش رشد می کنند. 

مراقبت از سالمند مبتلابه آلزایمر | مراقبت | مراقبت از آلزایمر | مراقبت از فرد مبتلا به بیماری آلزایمر
برای مراقبت از سالمند مبتلا به آلزایمر آماده شوید

 هرچه بیشتر در مورد بیماری عزیز خود و چگونگی پیشرفت آن در طول سال ها اطلاعات کسب کنید ، بهتر می توانید برای چالش های آینده آماده شوید. ناامیدی خود را کاهش دهید و انتظارات منطقی را پرورش دهید. به عنوان مثال ، در مراحل اولیه آلزایمر ، می توانید از استقلال و مراقبت ازعزیز خود حمایت کنید.اما رگرسیون شناختی و جسمی او به این معنی است که در نهایت به مراقبت 24 ساعته نیازخواهد داشت.   
اگرچه تدبیر در چنین چشم اندازی ممکن است دشوار باشد ، اما باید هرچه زودتر برنامه ریزی ها را انجام دهید.سالمند عزیز شما می تواند درگیر تصمیم گیری شود.ممکن است پرداخت هزینه های مراقبت طولانی مدت برای سالمند شما منبع اصلی استرس باشد . بنابراین مهم است که در اولین فرصت در مورد همه گزینه های خود تحقیق کنید. برای انجام اقدامات قانونی و مالی و تعیین گزینه های مراقبت طولانی مدت که مناسب شما وسالمندتان است ، با تیم پزشکی و سایر اعضای خانواده مشورت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *