پرستار کودک بیمار و وظایف مراقبتی و نگهداری از کودک

پرستار کودک بیمار راه‌های ایجاد و برقراری ارتباط با کودک بیمار را به خوبی بلد می‌باشد.

پرستار کودک بیمار و وظایف مراقبتی و نگهداری از کودک

پرستار کودک بیمار در زمان بستری شدن کودک در بیمارستان می‌تواند بسیار کمک حال خانواده‌ی کودک باشد. پرستار با وظایفی که بر عهده می‌گیرد، استرس حاصل از بستری شدن کودک کم کرده. پرستار همچنین پس از انتقال کودک به منزل نیز می‌تواند کودک را همراهی کند.

پرستاران دارای مجموعه‌ای از وظایف خدماتی و مراقبتی هستند که برای آنها آموزش کافی دیده‌اند. در آموزش‌هایی که پرستاران می‌بینند، به آنها دستورالعمل‌هایی آموزش داده می‌شود که بستری کودک در بیمارستان را تسهیل می‌بخشد.

این دستورالعمل‌ها همچنین باعث تسهیل در اموراتی که وظایف شما هستند نیز خواهند شد. در واقع پرستار کمک می‌کند تا کودک در زمان بستری از استرس کمتری برخوردار باشد. و به طبع باعث آن می‌شود که شما نیز در زمان بستری کودک‌تان از استرس کمتری برخوردار باشید. جهت آشنایی بیشتر با این دستورالعمل‌ها و وظایف مراقبتی و نگهداری از کودک توسط پرستار تا انتهای این مقاله با ما باشید.

پرستار کودک بیمار و ایجاد ارتباط با کودک

پرستار کودک بیمار راه‌های ایجاد و برقراری ارتباط با کودک بیمار را به خوبی بلد می‌باشد. می‌تواند به خوبی شرایط موجود را با کلماتی مناسب برای کودک شرح داده و از استرس کودک کم کند. صداقت به خرج دادن پرستار برای شرح شرایط بهترین راهی‌ست که یک پرستار می‌تواند به کار ببرد. زمانی که کودک در بیمارستان بستری می‌شود لازم است تا وضع موجود را برای وی نیز شرح دهید. پرستار کودک این مسئله را بدون ایجاد اضطراب و استرس مضاعف برای کودک شرح داده و با او در میان می‌گذارد. پرستار می‌تواند با به کار بردن کلمات مناسبی، بیماری کودک را برای خود کودک شرح دهد.کلماتی که کودک به خوبی قادر به درک آنها بوده و از وضعیت بیماری خود بتواند آگاهی پیدا کند. این حق کودک است که از بیماری خود آگاه شده و برای درمان بیماری خود تلاش کند.

پرستار کودک بیمار راه‌های ایجاد و برقراری ارتباط با کودک بیمار را به خوبی بلد می‌باشد. پرستار کودک بیمار

پرستار کودک بیمار و کنترل رژیم غذایی کودک

پرستار کودک بیمار باید رژیم غذایی مناسبی را با توجه بیماری کودک در نظر بگیرد. به طرق معمول پرستاران کودک با رژیم‌های غذایی مناسب آگاهیی کاملی دارند. آنها به خوبی می‌دانند برای بیماری کودک چه غذایی مناسب می‌باشد. همچنین از این نکته نیز آگاه هستند که چه غذاهایی را به خورد کودک نباید داد. اگر برای پرستاری از کودک بیمار خود پرستار استخدام کرده‌اید نیاز نیست نگرانی در مورد رژیم غذایی کودک داشته باشید. پرستار با خواص انواع غذا برای بیماری‌های کودکان اگاهی دارد و برای کودک غذایی مقوی طبخ خواهد داد. همچنین غذاهایی به خورد کودک خواهد داد که روند بهبودی کودک را نیز تسریع بخشد. پرستاران کودک رژیم غذایی کودک را در زمان بیماری به خوبی کنترل کرده و سلامت کودک را با این رژیم‌غذایی تضمین خواهند کرد.

پرستار کودک بیمار و کنترل دمای مناسب

پرستار کودک مریض باید توانایی نظارت بر دمای محیط بستری کودک را داشته باشد. بسته به اینکه کودک دارای چه بیماری می‌باشد، باید دمای محیط را در دمای مناسبی تنظیم نماید. همچنین اگر کودک احساس گرما و یا سرما می‌کند، دمای محیط را با به حد مطلوبی برساند. نباید کودک با گرما و یا سرمای محیط احساس ناراحتی کند. کنترل دمای مناسب همچنین می‌تواند موجب تسریع در بهبود بیماری کودک شود. بهترین دمای محیط برای کنترل بیماری کودک می‌تواند بین 65 الی 70 درجه‌ی فارنهایت باشد. بسته به اینکه کودک در چه دمایی احساس راحتی دارد می‌توان این دما را کمتر و یا بیشتر کرد. اما نباید دما در حدی کمتر یا بیشتر کرد که موجب تاثیر آن بر بیماری کودک و حاد شدن وضعیت وی شود. استفاده از تهویه هوا نیز در کنترل دما می‌تواند تاثیر بسیار مطلوبی داشته باشد.

پرستار کودک بیمار راه‌های ایجاد و برقراری ارتباط با کودک بیمار را به خوبی بلد می‌باشد. پرستار کودک بیمار باید بتواند به خوبی شرایط محیطی مناسبی را برای مراقبت از کودک ایجاد کند. خانه‌ای آرام و به دور از هرج و مرج بهترین شرایطی‌ست که باید برای مراقبت از کودک فراهم باشد. کودک باید در شرایط بیماری باید بتواند استراحت کافی داشته باشد تا روند بهبودی او سریع‌تر طی شود. خواب کودک نیز باید در شرایطی به دور از استرس و اضطراب باشد تا کودک خواب کافی داشته باشد. کودک زمانی که در خواب نمی‌باشد و بیدار است نیز نیاز به استراحت دارد. به همین خاطر بهتر است در زمان بیداری به فعالیت با رایانه و یا گوشی موبایل نپردازد. همچنین بهتر از در مدت بیماری از تلویزیون نیز دور باشد تا بتواند استراحت کافی داشته باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *