ارتباط موثر پرستار و سالمند و 10 نکته اساسی

ارتباط موثر پرستار و سالمند، مراقبت از بیمار را آسانتر خواهد کرد.

نکاتی مهم جهت ارتباط موثر پرستار با سالمند

 

ارتباط موثر پرستار و سالمند، مراقبت از بیمار را آسانتر خواهد کرد. مراقبت از بیماران سالمند، ممکن است شامل رویارویی با برخی مسائل باشد. بیماران سالمند ممکن است همزمان چندین بیماری داشته باشند ، مانند کم شنوایی ، اختلال در بینایی ، زوال عقل یا بیماری آلزایمر. علاوه بر این ، پرستار ممکن است مجبور به پرداختن به موضوعات حساسی از قبیل مراقبت از سالمند در اواخر عمر و پایان زندگی شوند.

 

در هنگام پرستاری از افراد سالمند ، مهم است که به توانایی های بیمار سالمند توجه داشته و وقت صرف کنید تا شرایط و موقعیت خاص هر یک از سالمندان را درک کنید. برخی از افراد سالمند ممکن است از اختلالات مربوط به سن رنج ببرند. دانستن چندین نکته در مورد مراقبت از بیمار سالمند می تواند به پرستار کمک کند تا به طور موثرتری به فرد سالمند خدمت کنند.در هنگام پرستاری از افراد سالمند ، مهم است که به توانایی های بیمار سالمند توجه داشته و وقت صرف کنید تا شرایط و موقعیت خاص هر یک از سالمندان را درک کنید.

10 نکته اساسی برای پرستار در مورد مراقبت از سالمند

 

در حالی که 10 نکته ای که در مورد پرستاری از بیمار سالمند تصمیم داریم ‌در این مقاله برای شما توضیح دهیم، ممکن است کمی وقت گیر به نظر برسد، اما دانستن آن خالی از لطف نمی باشد و می تواند در بلند مدت نتایج مثبتی را هم برای بیمار و هم برای پرستار به همراه داشته باشد.

 

نکته اول: با ارتباط غیر کلامی صحیح شروع کنید

 

نشستن در روبروی فرد سالمند می تواند در تمرکز حواس او موثر باشد و با این کار پرستار پیغامی را به او انتقال می دهد که توجه او کاملاً بر روی فرد سالمند متمرکز شده است. این امر باعث بهبود ارتباطات بین فرد سالمند و پرستار می شود. حفظ ارتباط چشمی بسیار مهم است ، زیرا این امر توجه کافی پرستار را نشان می دهد و به بیماران در رمزگشایی نشانه های صورت کمک می کند.

 

نکته دوم: صبور باشید

 

پرستار سالمند باید در هنگام مواجهه با فرد سالمند صبر و حوصله به خرج دهد. گاهی اوقات ، قبل از اینکه فرد سالمند پیام را کامل بفهمد ، پرستار مجبور می شود چندین بار کلام خود را تکرار کند. اگر برقراری ارتباط به تکرار بیش از حد کلمات و واژگان نیاز دارد ، پرستار باید سرعت صحبت کردن خود را کاهش دهد و واضح تر صحبت کند تا زمانی که فرد سالمند متوجه شود. بیماران سالمند نیز ممکن است در طول مکالمه واکنش بیشتری نشان دهند.پرستار سالمند باید در هنگام مواجهه با فرد سالمند صبر و حوصله به خرج دهد.

نکته سوم: احترام درخور و شایسته فرد سالمند

 

در حالی که بسیاری از پرستاران جمله “به بزرگترهای خود احترام بگذارید” را شنیده اند ، اما ابراز احساسات در زمان پرستاری از فرد سالمند ضروری است. پرستار باید به خاطر داشته باشد که فرد سالمند ممکن است در مورد موضوعات مختلف معاصر نظرات مختلفی داشته باشد. تأیید تجارب متنوعی که از سوی فرد سالمند ارائه می شود بسیار مهم است. این شناخت می تواند به رفع شکاف نسلی در طول برقراری ارتباط کمک بزرگی کند.

 

نکته چهارم: گوش دادن فعال

 

هنگام پرستاری از سالمندان ، بسیار مهم است که به طور فعالانه به سخنان آنها گوش فرا دهید و به خاطر داشته باشید که هر دو طرف ممکن است در بیان عقاید برای یکدیگر مشکل داشته باشند. پرستار همچنین باید از ارتباط غیر کلامی مانند تکان دادن سر برای تایید دریافت ارتباطات بدون ایجاد مزاحمت در فرد سالمند استفاده کند. اگر پرستار نتواند صحبتهای فرد سالمند را که تلاش می کند تا به او بفهماند، درک کند ، باید سولات واضح بپرسد.

 

نکته پنجم: ایجاد سازگاری

 

برای ایجاد ارتباط موثر با سالمند، سازمان یا شرکت پرستاری مربوطه باید اطمینان حاصل کند که همه پرسنل خود، تعاملات مثبت ایجاد می کنند. این کار از آنجا شروع می شود که هر پرستاری که با سالمند روبرو می شود به درستی خود را معرفی کرده و سلیقه و علایق بیمار را پیدا کند. چندین بار صدا کردن فرد سالمند با نامهای مورد علاقه او ، باب آشنایی را باز می کند و زمینه را برای مشارکت سالمند را در برنامه ریزی پرستاری از او فراهم می کند. برقرای ارتباط قوی همچنین باعث می شود فرد سالمند برداشت کلی مثبتی از آن سازمان یا شرکت داشته باشد.

 

نکته ششم: صداقت داشته باشید

 

در هنگام ملاقات با فرد سالمند، پرستار باید سوالات مناسب در مورد شرایط زندگی مشتری و محافل اجتماعی از او بپرسد. بسیار مهم است که پرستار به نقشی که فرهنگ و اعتقادات سالمند در درمان او دارد، توجه داشته باشد. این درک به تصمیم گیری مشترک در درمان فرد سالمند بیمار بسیار تاثیر گذار است. علاوه بر سواد فرهنگی، اجتناب از فرضیات سن گرایی در هنگام ارائه توصیه ها به فرد سالمند، از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

نکته هفتم: تشخیص چالش های حسی

 

مشکلاتی از قبیل همراهی مراقبین، اختلالات شناختی، یا کم شنوایی، می توانند ارتباط را دشوارتر کنند. تقریباً یک سوم سالمندان بالای 65 سال دارای مشکلات شنوایی هستند و یک چهارم سالمندان بالای 75 سال از مشکلات بینایی شکایت می کنند. این بیماری ها بر هر یک از بیماران متفاوت و در درجات مختلف تأثیر متفاوتی می گذارد. بسیار مهم است که پرستار این شرایط را در چهارچوب حفظ کند.

 

نکته هشتم: اطمینان از راحتی

 

راحتی جسمی هم برای فرد سالمند و هم برای پرستار او مهم است. کاهش ناراحتی جسمی باعث کاهش مشکلات در طول پرستاری از سالمند می شود. حفظ راحتی برای فرد سالمندی که بیمار است ممکن است کمی دشوار باشد ، به ویژه برای کسانی که همزمان از چندین بیماری رنج می برند. پرستار می تواند با حرکات ساده مانند دادن یک پتو یا ژاکت به فرد سالمندی که احساس سرما می کند، احساس راحتی را برای بیمار تضمین کنند.کاهش ناراحتی جسمی باعث کاهش مشکلات در طول پرستاری از سالمند می شود.

نکته نهم: استفاده از زبان ساده

 

به مرور زمان، فیزیولوژی فرد سالمند بطور قابل توجهی تغییر می کند. فرد سالمند ممکن است شنوایی ، بینایی یا حافظه کوتاه مدت یا طولانی مدت خود را از دست بدهد و بدین ترتیب نحوه جذب و پردازش اطلاعات در او تغییر خواهد کرد. استفاده از زبان ساده به منظور فهماندن مفاهیم جدید در درک بهتر منظور و مقصود خود به فرد سالمند کمک خواهد کرد.

 

نکته دهم: نشان دادن همدلی

 

اراٸه همدلی صادقانه به فرد سالمند باعث ایجاد ارتباط موثر بین فرد سالمند و پرستار می شود. فرد سالمند باید احساس کند که پرستار نگرانی های او را تشخیص می دهد و او را درک می کند. برای برقراری ارتباط با این احساس، پرستار می تواند احساسات خود را با توجه به شرایط مشابه هنگام برقراری ارتباط با اطلاعات نامطلوب ، بیان کند. چنین ارتباطات صادقانه و آشکاری نشان می دهد که پرستار مشکلات فرد سالمند را تشخیص می دهد و واقعاً در بهبودی شرایط او نهایت تلاش خود را به کار می برد.

اراٸه همدلی صادقانه به فرد سالمند باعث ایجاد ارتباط موثر بین فرد سالمند و پرستار می شود.ترجمه از سایت رجیس گالج

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *