علت گریه نوزاد و چگونه گریه نوزاد را آرام کنیم؟

علت گریه نوزاد چیست؟

علت گریه نوزاد چیست؟ چگونه می توان برای آرام کردن نوزاد کولیکی اقدام کرد؟ از گریه های ناشی از کولیک تا نفخ؛ در این مقاله همه آنچه که مادران جوان و پرستاران کودک باید در مورد گریه نوزاد بدانید آورده شده است و حتی چند روش برای آرام کردن نوزاد پیشنهاد شده است که می توانند کمک کننده باشند.

به پرستار کودک حرفه ای نیاز دارید:تماس فوری با شکوفایی    رزرو آنلاین خدمات

علت گریه نوزاد چیست؟

ممکن است بعد از تغذیه و عوض کردن پوشک؛ روز آرام شما با گریه های وحشتناک نوزادتان به هم بریزد. باید توجه داشته باشید که نوزاد شما تنها مهارتی که برای برقراری ارتباط با شما دارد دست و پا زدن و گریه کردن است. با این حال؛ گریه های نوزاد می تواند شما را تحت تاثیر قرار بدهد؛ مخصوصا اگر در مرحله اول نمی توانید علت گریه نوزاد را تشخیص دهید.

گرچه گریه برای نوزادان طبیعی است؛ به عنوان یک پدر یا مادری که تازه بچه دار شده اید؛ رمزگشایی علت گریه نوزاد همیشه کار ساده ای نیست. اولین قدمی که برای آرام کردن نوزاد گریان خود باید انجام دهید این است که تا حد امکان آرامش خود را حفظ کنید, چون استرس فقط می تواند اوضاع را بدتر کند. برای کمک به افراد تازه وارد؛ در ادامه برخی از رایج ترین علت گریه کردن نوزاد آورده شده است.

گریه نوزاد | علت گریه نوزادچرا نوزاد من گریه می کند؟

این سوال قدیمی است که والدین می پرسند. برای پیدا کردن علت گریه نوزاد خود موارد زیر را بررسی کنید:

گرسنگی – نوزادان تازه متولد شده هر چند ساعت یا 8 تا 12 بار در یک دوره 24 ساعته شیر می خورند. اگر نوزاد شما گریه می کند احتمال زیادی وجود دارد که او خود را برای شیر خوردن آماده کرده باشید. با نزدیک کردن سینه یا انگشت خود به لب نوزاد می توانید متوجه شوید که نوزادتان گرسنه است یا خیر.

نفخ – وقتی که نوزاد شما شیر می خورد ممکن است مقدار زیادی هوا را به معده خود وارد کند که باعث ناراحتی و کلافه شدن او می شود. راه حل این است که هر بار که نوزاد خود را شیر می دهید او را روی شانه خود بگیرید و آرام چند بار به پشت او بزنید تا آروغ بزند.

پوشک مرطوب یا کثیف – هیچ کس نمی خواهد با شلوار خیس و کثیف همراه باشد. نوزادان روزانه 6 بار یا بیشتر پوشک خود را کثیف می کنند؛ بنابراین مرتبا باید تمیز بودن پوشک را بررسی کنید.

از دلایل گریه نوزاد | علت گریه نوزاداز دیگر دلایل گریه کودک

خستگی – از یک روزگی تا 3 ماهگی؛ نوزادان تازه متولد شده حدود 14 تا 17 ساعت در روز (در فاصله های 2 تا 4 ساعته) می خوابند. اگر فکر می کنید که به خاطر نداشتن خواب کافی نوزادتان گریه می کند می توانید او را بخوابانید تا استراحت کند.

کولیک – اگر نوزاد شما به علت کولیک خیلی گریه می کند می توانید از پزشک متخصص اطفال کمک بخواهید.

دلزدگی – نوزادان از نشستن و تماشای یک صحنه خسته می شوند. برای رفع خستگی؛ او را کنار پنجره ببرید؛ برای پیاده روی بیرون بروید یا فقط از یک اتاق به اتاق دیگر بروید.

تحت تاثیر قرار گرفتن  – نوزاد شما ممکن است به خاطر سر و صدا و افرادی که نمی شناسد ترسیده باشد؛ نوزاد خود را نوازش کنید؛ مکیدن پستانک هم می تواند کمک کننده باشد یا می توانید او را در یک پتوی سبک قرار دهید تا احساس امنیت و آرامش کند.

گرم یا سرد شدن – لباس پوشیدن می تواند از کودک شما محافظت کند اما اگر تعداد بسیار زیادی لباس به نوزاد خود پوشانده باشید ممکن است باعث ناراحتی و گریه او شود. لباس ها را بررسی کنید و در صورت لایه هایی را کم یا زیاد کنید.

بیمار بودن – در آخر اینکه گریه نوزاد گاهی نشانه این است که نوزاد شما بیمار شده است. بنابراین او را نزد پزشک متخصص اطفال ببرید تا معاینه شود. اگر شک دارید که نوازد شما تب دارد می توانید دماسنج مقعدی را استفاده کنید.

چگونه می توانم تشخیص دهم که گریه نوزاد طبیعی است؟

گریه برای نوزادان کاملا طبیعی است. در واقع شما می توانید انتظار داشته باشید که در طی شش هفته اول عمر نوزاد ود، روزانه دو یا سه ساعت صدای گریه بشنوید. بنابراین وقتی می دانید که گریه فقط بخشی از نوزاد بودن است؛ قدم بعدی این است که بفهمید که آیا گریه هایی که می شنوید دلایلی مانند گرسنگی؛ خستگی, پوشک کثیف و غیره دارد یا خیر و این به تمرین کردن نیاز دارد.

 

علت صدای کم گریه نوزاد

وقتی که با صدای گریه نوزاد کلافه می شوید؛ باید بدانید که این گریه کردن ها طبیعی است. با این حال گریه یا جیغ های شدیدتر ممکن است نشان دهنده سطح غیر معمول گریه باشد که می توانید به علت کولیک باشد. اگر نوزاد شما بیش از حد گریه می کند؛ این موضوع را با پزشک متخصص اطفال خود در میان بگذارید. ممکن است لازم باشد وی را مورد ارزیابی قرار دهید تا مطمئن شوید مشکل پزشکی وجود ندارد. اگر متخصص اطفال به کولیک شک کرد؛ تنها کاری که می توانید بکنید این است که توصیه های پزشک را دنبال کنید.

اما صدای کم گریه نوزاد می تواند به معنای بیمار بودن نوزاد شما باشد. با متخصص اطفال خود تماس بگیرید تا بتوانید علائم نوزاد خود را توضیح دهید و یاد بگیرید که چگونه باید به درمان بیماری کمک کنید.

گریه طبیعی در مقابل گریه کولیکی

چند قاعده سر انگشتی برای تعیین اینکه آیا نوزاد شما از کولیک رنج می برد یا خیر وجود دارد. نوزادانی که بیش از 3 روز در هفته و در طول سه هفته بیش از 3 ساعت از روز را گریه می کنند, ممکن است دچار کولیک شده باشند که از هر 5 نوازد 1 نفر درگیر است. اگر مطمئن نیستید که گریه بیش از حد وی ناشی از کولیک است یا خیر با پزشک متخصص اطفال تماس بگیرید.

یکی دیگر از علائم گریه کولیک؛ گریه ای است که بیشتر شبیه به جیغ زدن است و معمولا در بعد از ظهر یا عصر به مدت چند ساعت اتفاق می افتد.

گرچه تعریفی دقیق و سریع از گریه طبیعی وجود ندارد؛ اما این نوع گریه هایی است که شما متوجه می شوید و به سرعت فروکش می کنند. به عنوان مثال, یک گریه موزون و کم جان همراه با صدای مکیدن یا لب زدن می تواند گرسنگی را نشان دهد، در حالی که یک گریه مداوم و ناخوشایند مه به طور افزایشی بلند و بلندتر می شود ممکن است به این معنا باشد که نوزاد شما خسته یا بیمار است.

علت گریه نوزاد | دلیل گریه نوزاددر مقابل گریه کودکان چه کنیم؟

هنگامی که مطمئن شدید که دلیل گریه نوزاد شما به گرسنگی، کثیف شدن پوشک؛ خستگی و غیره مربوط نمی شود و پزشک تایید می کند که نوزاد شما بیمار نیست می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

نوزادتان را قنداق کنید – نوزاد شما با قندان شدن احساس امینت می کند. کارشناسان فکر می کنند قندان نوزاد را آرام می کند چون حسی شبیه به موقعی که در رحم بوده اند ایجاد می شود.

نوزاد را به مکیدن تشویق کنید – نوزادان به طور غریزی با مک زدن آرامش پیدا می کنند. اگر نوزاد شما گریه می کند یکی از انگشتان (نوزاد یا شما) را در اختیار او قرار دهید و یا از پستانک استفاده کنید.

بغل کردن نوازد و راه رفتن – راه رفتن در اطراف روشی عالی برای آرام کردن گریه نوزاد است. نوزادان از قدم های ریتیمک شما لذت می برند.

تاب خوردن؛ تکان دادن – در حالی که نوزاد خود را بغل کرده اید او را به آرامی تکان دهید و یا با کمک یک وسیله تاب بخورید.

از روشهای آرام کردن گریه کودک

از موزیک یا صداهای ریتمیک استفاده کنید – برخی از نوزادان در مقابل صداهای موزون ریتیمک ممکن است آرام شوند. شما حتی می توانید از جاروبرقی؛ سشوار یا پنکه برای ایجاد صدا استفاده کنید و یا سعی کنید با صداهایی مانند” ششششششش شششششششششش” روی شانه نوزاد بزنید تا آرام شود.

آواز یا آهنگ بخوانید – دفعه بعدی که نوزادتان بی قراری می کند یک لالایی یا آواز برایش بخوانید.

ماساژ دادنماساژ می تواند آرامش را برای نوزادتان به ارمغان بیاورید. با ااستفاده از لوسیون یا روغن های مخصوص نوزاد خود را ماساژ دهید. اما باید از فشارهای سفت و محکم خودداری کنید.

آرام کردن گریه نوزاد کولیکی – اگر نوزاد شما کولیک دارد می توانید او روی پای خود قرار دهید (به صورتی که پشت سر را مشاهده کنید) و آرام پشت او را بمالید.

عوض کردن فضا – نوزادان با دیدن مناظر جدید؛ استنشاق بوهای جدید و شنیدن صداهای جدید روحیه می گیرند.

سرگرم کننده باشد – حتی نوزادان هم می توانند خسته شوند و این امر منجر به کلافگی آنها می شود. برای سرگرم کردن نوزان خود می توانید صداهای مختلف را تقلید کنید و یا از جغجغه استفاده کنید و کتاب های موزیکال را استفاده کنید.

How can I tell if a baby is crying normally

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *