آیا کودک پر حرف من دچار اختلال است؟ علت و نحوه رفتار با پر حرفی کودکان

آیا کودک پر حرف من دچار اختلال است؟ علت و نحوه رفتار با پر حرفی کودکان

پرحرفی کودکان گاهی اوقات می تواند برای والدین، مراقبان و پرستاران کودک آزار دهنده باشد اما به خاطر داشته باشید که پر حرفی کودکان مزایایی را هم به همراه دارد. تمایل به صحبت کردن با صدای بلند و اغلب تا حد زیاد یک ویژگی مثبت در نظر گرفته می شود. تحقیقات حتی نشان می دهد که کودکان پرحرف در پیش دبستانی بهتر عمل می کنند. کودکان پر حرف وقتی بزرگ می شوند احتمال موفقیت بیشتری دارند.

کودک پر حرف مهارت ارتباط کلامی بهتری دارد

واضح ترین مزیتی که کودکان پرحرف دارند این است که طبیعتاً در صحبت کردن بهتر می شوند. بچه‌های پرحرف هر بار که دهانشان را باز می‌کنند، یاد می‌گیرند که چگونه ارتباط‌دهنده قوی باشند و مهارت‌های ارتباطی قوی موفقیت را تقریباً در هر جنبه‌ای از زندگی به همراه خواهد داشت.

کودک پر حرف هوش و ذکاوت بالایی دارد

کسی که زمان زیادی را صرف صحبت کردن می کند، واضح است که می تواند سریع فکر کند. به همین دلیل، کودکان پرحرف احتمالاً شوخ‌تر از همسالان خود هستند و سریع جوک یاد می گیرند و دوستان خود را سرگرم می‌کنند. این خوب است، زیرا شوخ طبعی کلید موفقیت است.

آنها در حال دریافت پاسخ هستند

کودکان پر حرف کنجکاو هستند و می‌خواهند بیشتر و بیشتر درباره دنیایی که در آن زندگی می‌کنند بدانند. وقتی سؤالات بیشتری بپرسید، طبیعتاً پاسخ‌های بیشتری دریافت خواهید کرد. این بدان معناست که کودکان پرحرف تا زمانی که مدرسه را شروع می‌کنند، نسبت به بچه‌های معمولی اطلاعات بیشتری خواهند داشت.

کودکان پر حرف مهارت های اجتماعی بهتری دارند

کودک پر حرف به احتمال زیاد تمایل بیشتری به تعامل دارد و به سرعت با دیگران دوست می شود. یک گروه اجتماعی قوی یکی از چیزهایی است که شما در دوران رشد به آن نیاز دارید، و این اغلب برای افراد سخنگو کمتر مطرح است. همچنین روابط آنها را با خواهر و برادرشان تقویت می کند. خواهران به ویژه از داشتن کسی که بتوانند به آن اعتماد کنند خوشحال خواهند شد.

آنها مشارکت بیشتری دارند

کودکان پرحرف نمی توانند برای مدت طولانی ساکت بمانند. این قطعاً می تواند به یک مشکل تبدیل شود، بله، اما اگر آنها بتوانند یاد بگیرند که چه زمانی خوب است و چه زمانی خوب نیست، می توانند مزایای زیادی را دریافت کنند. به عنوان مثال، در یک کلاس درس، می تواند به این معنی باشد که آنها دست های خود را زیاد بالا می برند و در بحث ها مشارکت می کنند.

حرف های بیشتری برای گفتن دارند

اکثر کودکان نمی توانند به اندازه کافی برای پنج دقیقه صحبت کنند. کودکان پرحرف می توانند ساعت ها صحبت کنند، که نشان می دهد آنها تفکرات و ایده های زیادی دارند. این تفکر و احساس تخیل زمانی که آنهاشغل هایی مانند داستان نویسی انتخاب می کنند امتیازات زیادی به آنها می دهد.

آیا کودک پر حرف من دچار اختلال است؟ علت و نحوه رفتار با پر حرفی کودکانکودکان پر حرف انرژی زیادی دارند

کودکان پرحرف بسیار پرانرژی هستند. فقط به تمام کارهایی که می توانند انجام دهند فکر کنید. اگر کودکتان هرگز ساکت نمی ماند و این یک مشکل است، به او کمک کنید تا سرگرمی هایی پیدا کند تا بتواند انرژی خود را تخلیه کند.

کودکان پر حرف از چیزهای جالبی نگهداری می کنند

هر والدینی که کودکان پر حرفی دارند می‌توانند تأیید کنند که آنها چیزهای جالب و اغلب سرگرم‌کننده را نگه می‌دارند. همیشه برای والدین ساده نیست، اما حداقل هرگز خسته کننده نمی شوند. در دنیایی که حتی با وجود پدر و مادر بودن ممکن است گاهی کسل کننده باشد، خوب است که چیزی در زندگی تان داشته باشید که شما را غافلگیر کند و بچه های پرحرف بیشترین احتمال را دارند که اوضاع را متزلزل کنند.

 احتمالاً خودشان والدین بهتری خواهند بود

مطالعه‌ای که توسط محققان موسسه رشد کودک فرانک پورتر گراهام در دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل انجام شد، نشان می‌دهد که هر چه والدین بیشتر با فرزندان خود صحبت کنند، واژگان و مهارت‌های پیش از سواد آنها بهتر خواهد شد. بنابراین حتی زمانی که به دلیل داشتن یک پسر یا دختر پرحرف استرس دارید، تمام راه‌هایی را که تمایل آنها به صحبت کردن باعث بهبود زندگی آن‌ها و حتی نوه‌های خودتان می‌شود را به خودتان یادآوری کنید.

چگونه با پر حرفی کودکان کنار بیاییم؟

در ادامه چند نکته ساده برای کنار آمدن با پر حرفی کودکان آورده شده است:

از برچسب زدن به کودکان خود اجتناب کنید

از برچسب زدن به کودکان خود جلوگیری کنید. کودک خود را با عناوینی مانند وراج یا پر حرف  خطاب نکنید و مدام از او نخواهید که ساکت بماند. این کار در دراز مدت به عزت نفس کودک شما آسیب خواهد زد. کودک شما این برچسب ها را در نهایت به واقعیت تبدیل می کند و محدودیت های شدیدی روی توانایی هایش ایجاد می کند.

به حرف های کودک خود گوش دهید

در حالی که ممکن است شما با بد اخلاقی با کودک پر حرف خود رفتار کنید و نتوانید به حرف های مداوم وی توجه زیادی داشته باشید، مطمئن شوید که ارتباط چشمی خود را حفظ کرده اید و به آنچه که کودک شما می گوید (صرف نظر از اینکه چقدر ممکن است به نظر شما عادی برسد) علاقه نشان می دهید.

با کودک پر حرف بازی سکوت را انجام دهید

در حالی که صحبت کردن جنبه مهمی از ارتباط است، یکی دیگر از چیزهایی که باید به کودک خود بیاموزید اهمیت سکوت و گوش دادن است. بازی سکوت را انجام دهید. در این بازی هر کسی که ابتدا سکوت خود را می شکند می بازد. این بازی می تواند به کودک شما کمک کند تا کیفیت سکوت را توسعه دهد. این بازی به ویژه در صورتی مفید است که کودک یک خواهر یا برادر درونگرا داشته باشد که تقریبا هرگز فرصتی برای صحبت کردن پیدا نمی کند.

برای کودک پر حرف مرزها را تعیین کنید

مرزها را تعیین کنید. به این نکته اشاره کنید که در کتابخانه یا زمانی که دیگران غرق در انجام کار هستند یا برنامه مورد علاقه خود را تماشا می کنند حرف زدن را کمتر کنند. همچنین به کودک خود کمک کنید تا علائم اجتماعی مانند زبان بدن و لحن صدا را درک کند. کمک به کودک برای نام بردن احساساتش به او کمک می کند تا احساسات مشابه را در دیگران تشخیص دهد. به طور مشابه به او کمک کنید زبان بدن را در افراد دیگر تشخیص دهد. تصاویری که حالت های مختلف چهره را نمایش می دهد هم راه خوبی برای آشنا کردن کودک با دریافت نشانه های اجتماعی است.

به خودتان آرامش دهید

این مورد به کودکان مربوط نمی شود و برای والدین است. واقعیت این است ه علی رغم تلاش های شما، مواقعی پیش می آید که احساس می کنید زیر آب گیر افتاده اید و در حال خفه شدن هستید. در این شرایط سعی کنید هر روز 10 تا 15 دقیقه از وقتتان را به خودتان اختصاص دهید. اگر به موسیقی علاقه دارید یک موسیقی که به شما آرامش می دهد را پخش کنید. حتی این احتمال وجود دارد که کودک برای گوش دادن به موسیقی دست از حرف زدن بر دارد.

آیا کودک پر حرف من دچار اختلال است؟ علت و نحوه رفتار با پر حرفی کودکاندلایل پزشکی پر حرفی در کودکان

اگر موارد بالا را به درستی انجام دهید می توانید ارتباط خود با کودکان پر حرف را مدیریت کنید. با این حال برخی از مشکلات پزشکی وجود دارد که می تواند یکی از علائم آنها زیاد صحبت کردن باشد. مطمئن شوید که وجود این بیماری ها را بررسی کرده اید

اختلال کمبود توجه و بیش فعالی (ADHD)

کودکان مبتلا به ADHD به کارهای زیادی از جمله صحبت کردن معروف هستند.

سندرم آسپرگر

کودکان مبتلا به سندروم آسپرگر به ویژه در درک نشانه های اجتماعی مشکل دارند و از این رو در میان چیزهای دیگر به مکالمات انحصاری دست می یابند.

اختلال یادگیری غیرکلامی

این اغلب با مشکل تشخیص و پردازش نشانه های غیرکلامی – زبان بدن، حالت چهره و همچنین تفاوت های ظریف گفتگو همراه است.

اگر در هر زمانی احساس کردید که پر حرفی کودک می‌تواند به یکی از شرایط بالا مربوط باشد، از یک متخصص کمک بگیرید.

چرا کودکان قبل از خواب زیاد حرف می زنند؟

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که باعث می شود که کودکان قبل از خواب سوالات زیادی بپرسند. بسیاری از مادران احساس می کنند که کوکنشان مسخره ترین سوالات را می پرسند یا تصادفی ترین اطلاعات را درست قبل از خواب به اشتراک می گذارند. وقتی خسته هستید و آماده خواب هستید این سوالات و اطلاعات تصادفی نه تنها کاملا غیر ضروری به نظر می رسد، بلکه شما را نامید می کند. با این حال تحقیقات نشان می دهد که در واقع دلایل زیادی برای این مسئله وجود دارد.

به طور کلی وقتی به حالت خواب می رویم، امواج مغزی ما بین امواج آلفا و تتا در نوسان هستند. همانطور که این اتفاق می افتد، ما وارد یک حالت بسیار آرام می شویم و طبیعتا احساس امنیت بیشتری می کنیم. کودکان معمولا خیلی سریعتر از بزرگسالان به این حالت می رسند زیرا می توانند به سرعت رویدادهای روز را تقسیم بندی کنند. به همین دلیل است که کودکان اغلب اطلاعات و سوالات را به اشتراک به اشتراک می گذارند.

گرچه ممکن است وسوسه شوید که در این لحظات چشمان خود را ببندید و از بحث دور بمانید اما به احتمال زیاد متوجه خواهید شد که آنها در سرشان چه می گذرد و یاد می گیرد که آنها در دنیایی که زندگی می کنند چه احساسی دارند.

آیا کودک پر حرف من دچار اختلال است؟ علت و نحوه رفتار با پر حرفی کودکانحرف زدن کودکان قبل از خواب به آنها کمک خواهد کرد

به گفته کارشناسان، بسیاری از کودکان قبل از خواب حرف می زنند تا روزی که گذرانده اند را به درک کنند. در نتیجه کودک شما با خودش صحبت می کند و یا کل روزش را برای شما بازگو می کند. این حرف زدن ها که بشیه به شوخی های بی معنا به نظر می رسد از بسیاری از جهات به کودک شما کمک خواهد کرد.

برای شروع وقتی کودک شما روز خود را مرور می کند می تواند تجربیات مهم را تفسیر و پردازش کند. کودک شما قطعات را کنار هم می گذارد و به آنها معنا می دهد و حتی احساس قوی تری از خود را پیدا می کند. به عبارت دیگر کودک شما قبل از خواب زیاد حرف می زند چون از نظر احساسی و شناختی رشد می کند.

ما به عنوان والدین می توانیم به فرزندانمان کمک کنیم و به آنها گوش کنید و با پر کردن هر شکافی که با آنها مواجه شوند به آنها کمک کنیم تا این تکه های پازل را جمع آوری کنند.

سایر مشکلات خواب بالقوه

گاهی اوقات کودکان شما قبل از خواب احساس آرامش نمی کنند و مضطرب به نظر می رسند. والدین باید تفاوت این نوع بی خوابی و پر حرفی را با موارد گفته شده در بالا درک کنند.

قبل از هر چیزی، مطمئن شوید که یک روال قبل از خواب ایجاد کرده اید که برای خانواده شما مفید است و به کودک شما کمک می کند تا آرامش پیدا کند. این روال باید ثابت بماند و شما باید آن را اجرا کنید تا کودکان قوانین و الزامات را بیاموزند. هنگامی که یک برنامه منظم قبل از خواب دارید،کودک شما اغلب به سرعت آرام می گیرد و هر شب قبل از خواب آرامش پیدا می کند. هنگامی که این روال قبل از خواب را مختل می کنید، خطر خستگی بیش از حد کودکتان را تهدید می کند، که همچنین می تواند منجر به صحبت بی وقفه او درست قبل از خواب شود.

همچنین، استرس و اضطراب می تواند باعث شود که کودک شما با گفتگو و سوال از خوابیدن خودداری کند. برخی از کودکان، به ویژه کوچکترها، هنگام خواب با اضطراب جدایی دست و پنجه نرم می کنند و از گفتگو به عنوان راهی برای جلوگیری از این امر استفاده می کنند. کودکانی که ترس های دیگری مانند تاریکی یا صداهای شبانه دارند، به شیوه ای مشابه عمل می کنند زیرا والدین خود را به عنوان محافظی می بینند که می تواند آنها را ایمن نگه دارد و به آنها کمک کند احساس امنیت بیشتری داشته باشند. در این موارد، متخصصان توصیه می‌کنند که هر شب حداقل برای مدت کوتاهی به «گفتگوی بالشی» بپردازید تا بتوانید به کاهش ترس فرزندتان کمک کنید.

گفتگوی بالشی روشی است که در آن 20 یا 30 دقیقه از زمان خود را به مطالعه، در آغوش گرفتن و دریافت اطلاعات بیشتر در مورد افکار ناخودآگاه کودک خود اختصاص می دهید. گرچه به عنوان والدین مدرن فشار زیادی روی ما است، اما باید مراقب سلامت روان و جسمی فرزندان خود باشیم.

منابع: lifehack، indianexpress و moms

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *