نحوه تمیز کردن گوش با پوار گوش

نحوه تمیز کردن گوش با پوار گوش

 پوار گوش، یک شی لاستیکی مثل یک پیاز کوچک است که با آب پر می شود و به کاربر اجازه می دهد آب را به آرامی درون گوش بریزد تا جرم گوش را از بین ببرد. پوار گوش را می توانید در بسیاری از داروخانه ها یا به صورت آنلاین با هزینه کم خریداری کنید.

توجه: اگر پرده گوش شما آسیب دیده است، سابقه عفونت گوش، کم شنوایی، جراحی گوش، و گوش درد دارید، نباید از این پوار ها استفاده کنید.

چه زمانی باید از پوار گوش استفاده شود؟

در صورت مسدود شدن یک یا هر دو گوش با جرم، باید از پوار گوش استفاده شود. گوش ها معمولاً خود به خود تمیز می شوند زیرا سلول های پوستی گوش و کانال گوش دائماً به سمت خارج حرکت می کنند و اکثر افراد به هیچ وجه نیازی به استفاده از پوار در گوش خود ندارند. گوش بعضی از افراد جرم بیشتری تولید می كند یا گوش هایشان جرم ها را به اندازه کافی تمیز نمی كنند. در این موارد جرم گوش  می تواند در داخل گوش تجمع یابد و گاهی باعث ورم و کاهش شنوایی شود.

نحوه تمیز کردن گوش با پوار گوش

آماده سازی گوش قبل از استفاده از پوار

در قدم اول می توانید جرم گوش را با کمک روغن های گوش، تمیز کنید. گوش را با روان کردن جرم داخل آن، آماده کنید. با استفاده از قطره چکان، به مدت یک هفته، هر روز صبح و شب، چند قطره روغن مخصوص بچه یا روغن زیتون را در گوش بریزید. نیازی به تهیه و خرید “روغن های مخصوص گوش” یا روغن بادام که به طور خاص طراحی شده است، ندارید.

سر را به سمت شانه ی موافق کج کنید، نرمه ی گوش را کمی بکشید (برای باز شدن مجرای گوش و جلوگیری از خارج شدن روغن) و روغن را با قطره چکان، داخل گوش بریزید. در خیلی از موارد، این عمل ساده برای از بین بردن جرم گوش به خصوص در کودکان، کافی است.

دقت داشته باشید که :

در این حالت، هرگز از گوش پاک کن ها در گوش خود استفاده نکنید! – این کار جرم  را بیشتر به داخل گوش می برد و باعث بدتر شدن آن می شود. همچنین می تواند باعث عفونت گوش شود و به پرده گوش آسیب برساند.

گوش پاک کن ها را هرگز نباید داخل گوش قرار دهید.

آماده سازی پوار گوش

پوار را با آب گرم پر کنید. آبی که خیلی سرد باشد، به گوش شما آسیب می رساند و اگر خیلی گرم باشد می تواند شما را بسوزاند یا سرگیجه ایجاد کند. اگر می خواهید دقیق باشید، مقداری آب را با استفاده از دماسنج غذا تا 6/98 درجه فارنهایت (37 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا مرحله را به صورت دقیق آن انجام دهید.

از بین بردن جرم گوش با استفاده از پوار

سر را به سمت جلو روی ظرفشویی متمایل کنید. با نوک پوار در نزدیکی دهانه گوش، محفظه پوار را به آرامی فشار دهید، تا آب را به داخل گوش وارد کند. با فشار زیاد، فشار ندهید تا آب به گوش آسیب نرساند. سر را به سمت گوشی که  در حال تمیز کردن آن هستید، برگردانید تا آب همراه با جرم های گوش، خارج شود.

نحوه تمیز کردن گوش با پوار گوش

در صورت لزوم این کار را تکرار کنید.

گوش را خوب خشک کنید. برای خشک کردن گوش خارجی از یک حوله استفاده کنید. در صورت لزوم، چند قطره الکل به داخل کانال گوش بریزید تا به خشک شدن گوش داخلی کمک کند.

اگر دردی احساس کردید یا این روش ناموفق بود، به مراکز درمانی یا پزشک معالج خود، مراجعه کنید.

جلوگیری از عفونت گوش

برخی از افراد در صورت ورود آب به داخل گوش، دچار عفونت های مکرر گوش می شوند. با مخلوط کردن مقدار کمی سرکه با آب در قسمت های مساوی و استفاده از آن برای شستشوی گوش، می توان از این امر جلوگیری کرد. تکرار این شستشو با سرکه دو بار در هفته باید از تکرار و عود عفونت گوش، جلوگیری کند. همچنین برای شناگران و به خصوص برای کسانی که هنگام تعطیلات، از استخرهای شنا دچار عفونت می شوند، مفید است. همراه داشتن یک ویال سرکه کوچک در چمدان ممکن است شما را از دردسر های زیادی نجات دهد!

نیازی به شستشوی گوش با ماده خاصی نیست زیرا این مواد به سادگی حاوی سرکه / آب یا سرکه / الکل هستند و بسیار گران تر از شستشو در خانه هستند.

مزایای پوار گوش چیست؟

مزیت اصلی پوار گوش این است که شما می توانید بدون نیاز به مراجعه به مراکز درمانی یا مطب پزشک خود، از آن استفاده کنید. خرید آن ارزان است و می توان دوباره از آن استفاده کرد.

استفاده از پوار گوش چقدر موثر است؟

مطالعه ای در مورد استفاده از  پوار نشان داد که نیمی از بیمارانی که از آن استفاده می کنند، با موفقیت درمان می شوند. بهتر است که شستشو با پوار، توسط پزشک یا پرستار انجام شود.

خطرات استفاده از پوار گوش

از پوار معمولاً در ایالات متحده آمریکا و اروپا استفاده می شود. مطالعات نشان داده است که پوار، یک درمان ایمن است.

خطرات احتمالی استفاده از پوار شامل عفونت گوش، عدم خارج شدن جرم و سوراخ شدن پرده گوش است.

منبع: berviemedical و crownheightsmc

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *