نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب یکی از کارهایی است که هر فردی که در خانه از سالمند نگه داری می کند انجام دهید. هنگامی که فردی به دلیل شرایط سلامتی خود در رختخواب محبوس است، رعایت بهداشت شخصی بسیار مهم است. احساس تازگی و تمیزی هم برای سلامت جسمی و هم برای سلامت روان ضروری است. صرف نظر از بیماری مزمن، سن بالا، ناتوانی یا جراحت، بستری بودن با چالش های مختلفی همراه است – بهداشت یکی از مهم ترین آنها است.

به عنوان یک مراقب سالمند، کمک به یک سالمند خوابیده در تخت در رعایت بهداشت شخصی به آنها کمک می کند تا حد ممکن شاد و سالم باشند.

افرادی که در بستر نیستند، معمولاً می توانند هر هفته با تعویض رختخواب خود بهداشت را رعایت کنند.

اما زمانی که فردی در بستر است، احتمالاً ملحفه او باید بیشتر تعویض شود.

شاید تعجب کنید که ملحفه‌ های تخت چقدر سریع عرق، سلول‌ های مرده پوست، مو و خرده‌ های غذا را جمع می‌ کنند.

تشک‌ ها و خوشخواب‌ ها از رایج‌ترین تجهیزاتی هستند که در ‌هر بخش مراقبت‌ های بهداشتی یافت می‌ شوند. چه در بیمارستان، آسایشگاه یا خانه کار کنید، هر بیمار یا ساکن به تخت مخصوص به خود نیاز دارد. افراد عادی هم طبیعتاً از تشک ها استفاده می کنند، اما بحث نظافت تشک تختواب برای بیماران به خصوص افراد مسن، اهمیت زیادی دارد.

بنابراین جای تعجب نیست که اطمینان از بهداشتی بودن و مناسب ماندن همه تخت‌ ها می‌ تواند کار سختی باشد. تمیز نگه داشتن تشک ها به ویژه دشوار است – هرکسی که مدتی را صرف کار در مراقبت های بهداشتی کرده باشد، آن را تضمین می کند! آنها به طور منظم با پوست کاربر که محل نگهداری باکتری ها است (بعضی بی ضرر، برخی کم ضرر) در تماس مستقیم هستند. آنها می توانند به دلیل زخم های باز یا بی اختیاری در معرض مایعات بدن قرار گیرند. آنها حتی در معرض خطر آلودگی ناشی از ریختن مواد غذایی و نوشیدنی هستند.

اما چالش ها به همین جا ختم نمی شود. تشک ها حجیم هستند، برداشتن پوشش و بررسی صحیح تشک برای یک فرد دشوار است. اطمینان از داشتن نوع مناسب تشک می تواند کمک کننده باشد. به عنوان مثال، تشک هایی هستند که با یک پوشش پلی اورتان که ضد میکروبی است پوشیده شده است. اما حتی با وجود روکش‌ ها و ملافه‌ های ضدآب، همچنان این خطر وجود دارد که آلودگی و باکتری‌ ها به عمق تشک جذب شوند. به همین دلیل است که نظافت صحیح تشک بسیار مهم است.

چرا ضد عفونی تشک در محیط های مراقبت های بهداشتی مهم است؟

کنترل عفونت برای همه افرادی که در محیط های مراقبت های بهداشتی کار می کنند اولویت اصلی است. NICE تخمین زده است که سالانه 300000 بیمار در انگلستان به عفونت مرتبط با مراقبت های بهداشتی (HCAI) مبتلا می شوند. با این حال، مقیاس واقعی این موضوع در کل بخش مراقبت ‌های بهداشتی احتمالاً بسیار بیشتر از برآورد NICE است.

HCAI چیست؟

عفونت مرتبط با مراقبت های بهداشتی، هر عفونتی را که در نتیجه مستقیم مداخله پزشکی ایجاد می شود، پوشش می دهد، به عنوان مثال درمان جراحی، یا به طور غیرمستقیم در نتیجه تماس با یک محیط مراقبت های بهداشتی (به عنوان مثال، یک بیمارستان یا خانه مراقبت).

با توجه به شیوع و هزینه HCAI، هم برای رفاه بیمار و هم از نظر مالی، متخصصان مراقبت های بهداشتی سخت تلاش می کنند تا از سیاست های پیشگیری و کنترل عفونت پیروی کنند.

سیاست های فردی ممکن است کمی متفاوت باشد تا با نیاز های یک مرکز خاص مطابقت داشته باشد، اما همه خط مشی ها شامل دستورالعمل هایی برای بهداشت شخصی هستند، به عنوان مثال شستن دست ها، دور انداختن صحیح تجهیزات یکبار مصرف، و نگهداری تجهیزات قابل استفاده مجدد – از جمله تشک ها.

این یعنی که ضدعفونی مناسب تشک نه تنها مهم است، بلکه در بسیاری از تنظیمات مراقبت های بهداشتی یک الزام است.

بیشتر بخوانید: زخم بستر چیست؟ دلایل ایجاد زخم بستر سالمندان

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

 تفاوت بین تمیز کردن، ضد عفونی کردن و استریل کردن چیست؟

بیش از یک روش صحیح برای رفع آلودگی تشک ها وجود دارد. روش توصیه شده بسته به خطر عفونت درک شده متفاوت است.

توصیه ضد عفونی کننده اگر خطر عفونت

کم باشد، تشک با بیمار تماس نداشته یا فقط با پوست سالم تماس داشته است، روش تمیز کردن تشک است.

اگر تشک در تماس با غشا های مخاطی بوده است، در خطر آلودگی با ارگانیسم های بدخیم یا به راحتی قابل انتقال است یا با خون یا مایعات بدن تماس داشته است یا قرار است برای فردی با سیستم ایمنی ضعیف استفاده شود، روش تمیز کردن و سپس ضد عفونی کردن باید اجرا شود.

اما اگر تشک در تماس نزدیک با پوست با زخم باز یا غشا های مخاطی باز بوده است یا قرار است در یک منطقه استریل استفاده شود، تمیز کردن و سپس استریل کردن باید انجام شود.

در اینجا تفاوت های اصلی بین هر روش وجود دارد:

تمیز کردن به صورت فیزیکی آلودگی، میکروب و باکتری را از سطح تشک با استفاده از مواد شوینده پاک می کند. باید از دستمال مرطوب یکبار مصرف یا پارچه تمیز مرطوب شده با آب گرم (حداقل 40 درجه سانتیگراد) و مواد شوینده استفاده کنید.

ضد عفونی از مواد شیمیایی برای از بین بردن باکتری های روی تشک استفاده می کند. شما باید از یک ضد عفونی کننده مانند محلول کلر ملایم روی پارچه یکبار مصرف استفاده کنید. سپس صبر کنید، تشک را بلافاصله خشک نکنید، حداقل 5 دقیقه بگذارید تا ماده ضدعفونی کننده زمان تماس کافی برای از بین بردن باکتری ها را داشته باشد. چرخه ماشین لباسشویی داغ نیز گزینه ای برای ضدعفونی کردن روکش تشک است.

در استریلیزاسیون از گرما یا مواد شیمیایی برای از بین بردن همه میکروب های روی تشک استفاده می شود. این به این معنی است که استریل کردن میکروب های بی ضرر و همچنین میکروب های مضر را از بین می برد و اطمینان حاصل می کند که هر چیزی که ممکن است ضد عفونی نشده باشد نیز از بین می رود.

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، زمانی که خطر عفونت بیشتر باشد، برای محافظت از فردی که از تشک استفاده می کند و مراقبانش، ضدعفونی شدیدتری لازم است. تمیز کردن کم شدت ترین روش ضد عفونی، ضد عفونی با شدت متوسط ​​و استریل کردن شدیدترین روش است.

توجه: برخی از محیط‌ های مراقبت‌ های بهداشتی دارای دستمال‌ های مرطوب، شوینده ‌ها و ضدعفونی‌کننده‌ های تأیید شده‌ای هستند که از شما می‌ خواهند برای تشک‌ ها استفاده کنید. بنابراین، همیشه مطمئن شوید که از تجهیزات توصیه شده برای رفع آلودگی استفاده می کنید.

هر چند وقت یک بار باید برای نظافت تشک خوشخواب اقدام کنم؟

مانند بسیاری از سؤالات در مراقبت های بهداشتی، هیچ پاسخ واحدی برای اینکه تشک ها چقدر باید ضدعفونی شوند وجود ندارد. شاید بگویند بستگی دارد! اما این همیشه مفید نیست، بنابراین دستورالعمل‌ هایی وجود دارد که می‌ توانید برای تعیین زمان نیاز به ضدعفونی کردن تشک از آنها پیروی کنید.

هنگامی که یک بیمار مرخص می شود یا یکی از ساکنان آن را ترک می کند، باید تشک را قبل از استفاده توسط شخص دیگری ضد عفونی کنید.

البته، حتی زمانی که همان بیمار از تشک درازمدت استفاده می‌ کند، احتمالاً در طول این مدت به نوعی ضدعفونی نیاز خواهد بود.

برای اطمینان از ایمن ماندن تشک برای استفاده بیمار یا فرد سالمند، باید به طور منظم وضعیت آن را بررسی کنید. این را می توان همزمان با بررسی های مراقبت از بیمار انجام داد. اگر متوجه شدید که فرد خونریزی کرده یا خود را کثیف کرده است، تشک باید ضد عفونی شود.

نحوه تمیز کردن ادرار و نظافت تشک خوشخواب

تمام ملحفه های خود را در اسرع وقت در ماشین لباسشویی قرار دهید.

به سرکه سفید، جوش شیرین، آب، یک بطری اسپری، جاروبرقی و چند حوله تمیزکننده نیاز دارید.

با استفاده از یک حوله تمیز کننده یا حوله کاغذی، به آرامی نواحی مرطوب را پاک کنید تا تا آنجا که ممکن است مایعات جذب شوند. تشک را مالش ندهید یا فشار ندهید، زیرا این کار باعث نفوذ بیشتر ادرار به داخل تخت می شود.

محلولی از نصف آب و نصف سرکه مقطر درست کنید و آن را در یک بطری اسپری قرار دهید.

محل آسیب دیده را با محلول سرکه خود اسپری کنید.

رطوبت اضافی را دوباره با استفاده از حوله از بین ببرید.

ناحیه مورد نظر را با یک لایه جوش شیرین بپوشانید.

بگذارید جوش شیرین تا جایی که ممکن است روی تشک بماند. ما حداقل 8 ساعت را توصیه می کنیم.

جوش شیرین را با جاروبرقی بردارید و تشک را بررسی کنید و علائم لکه و بوی ادرار را بررسی کنید.

در صورت لزوم، مراحل را تکرار کنید تا بو و لکه ها کاملا از بین بروند.

این فرآیند به طور کلی بوی ادرار را از تشک حذف می کند و از ایجاد لکه های دائمی جلوگیری می کند. مطمئن شوید که مقدار زیادی جوش شیرین استفاده کنید و به آن زمان کافی بدهید تا تمام رطوبت اضافی را جذب کند.

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : چگونه لکه های ادرار را از تشک پاک کنیم؟

اگر لکه ‌ها قبل از انجام مراحل پاکسازی ظاهر شده‌اند، ممکن است لازم باشد از محلول تمیزکننده سنگین‌تری استفاده کنید. برای این کار به جوش شیرین، پراکسید هیدروژن و صابون ظرفشویی نیاز دارید.

با استفاده از 8 اونس یا 28 گرم پراکسید هیدروژن، 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین و 2 تا 4 قطره صابون ظرفشویی یا مایع لباسشویی محلولی ایجاد کنید.

با استفاده از یک بطری اسپری، محلول را به طور کامل روی هر ناحیه لکه دار بمالید و اجازه دهید مخلوط خیس بخورد.

صبر کنید تا مخلوط خشک شود. یک لایه جامد باقیمانده جوش شیرین پس از چند ساعت تشکیل می شود.

جوش شیرین را با جاروبرقی پاک کنید و بررسی کنید که آیا لکه باقی مانده است یا خیر.

در صورت نیاز تکرار کنید.

این فرآیند از محلول تمیزکننده سخت تری استفاده می کند که اجازه می دهد به طور کامل ناحیه لکه دار خیس شود. با خشک شدن محلول و تبخیر پراکسید، ادرار با جوش شیرین به سمت بالا کشیده می شود. این به خنثی کردن لکه ها و بو ها کمک می کند.

به خاطر داشته باشید که پراکسید می تواند برخی از مواد را سفید کند، بنابراین ممکن است بخواهید قبل از استفاده از آن روی لکه های بزرگتر، آن را روی یک ناحیه کوچک و نامحسوس تست کنید. پراکسید همچنین ممکن است کمی به موادی مانند مموری فوم آسیب برساند یا رنگ آن را تغییر دهد. از آن کم استفاده کنید و حتماً ملافه های رنگی را از آن ناحیه جدا کنید تا از سفید شدن آن جلوگیری کنید.

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : چگونه بوی ادرار را از تشک حذف کنیم؟

اگر قبلا تشک سالمند یا بیمار خود را تمیز کرده اید اما هنوز بوی ادرار می دهد، چند چیز مختلف وجود دارد که می توانید امتحان کنید.

همانطور که در راهنمای تمیز کردن تشک ذکر شده است، پخش کردن جوش شیرین به سادگی روی تشک به طرز شگفت انگیزی موثر است. جوش شیرین از این نظر منحصر به فرد است که در واقع بو ها را جذب می کند، نه اینکه فقط آنها را بپوشاند. pH پایه جوش شیرین به خنثی کردن بوی اسیدی ادرار کمک می کند، در حالی که تمایل آن به جذب مایع به بیرون کشیدن رطوبت باقی مانده کمک می کند.

برای بهترین نتیجه در خنثی کردن بوی ادرار در تشک خود، یک لایه نازک از جوش شیرین را روی تمام سطح تشک پخش کنید. اگر ناحیه خاصی بوی قوی تری می دهد، می توانید از یک لایه ضخیم تر از جوش شیرین استفاده کنید. اجازه دهید جوش شیرین بدون درپوش به مدت 5 تا 10 ساعت باقی بماند و سپس آن را با جاروبرقی بکشید. در صورت نیاز تکرار کنید.

گزینه دیگر استفاده از محلول سرکه است، همانطور که در بالا توضیح داده شد. از مخلوط 50/50 آب سرد و سرکه سفید مقطر استفاده کنید. همچنین می توانید چند قطره روغن مانند اسطوخودوس یا اکالیپتوس اضافه کنید تا بوی نامطبوع را کم کند. آن را با استفاده از یک بطری اسپری روی سطح تشک خود بمالید و اجازه دهید تا کاملاً در هوای آزاد خشک شود. سپس برای از بین بردن رطوبت باقیمانده و خنثی کردن بوی قوی سرکه از محلول پاک کننده، از جوش شیرین استفاده کنید.

به خاطر داشته باشید که لکه های حیوانات خانگی ممکن است به محلول پاک کننده قوی تری با آنزیم هایی نیاز داشته باشد که بوی طولانی مدت را از بین می برد. این به جلوگیری از علامت گذاری مجدد قلمرو حیوانات خانگی کمک می کند. پاک کننده های آنزیمی را می توان در بسیاری از فروشگاه های حیوانات خانگی یافت.

طول عمر تشک ها

طول عمر خاصی برای تشک ها وجود ندارد. تشک ها با مراقبت مناسب می توانند حدود یک دهه دوام بیاورند، اما اکثر شرکت های تشک توصیه می کنند هر هشت سال یک تشک جدید تهیه کنند. اگر در سن 40 سالگی یا بیشتر هستید، تعویض تشک هر 5 تا 7 سال توصیه می شود زیرا بدن شما فشار کمتری را در طول خواب تحمل می کند.

در اینجا چند نکته برای افزایش طول عمر تشک های شما و تضمین یک خواب خوب در شب آورده شده است.

تشک را بچرخانید. بسته به نوع تشک، باید هر دو ماه یک بار به طور منظم آن را چرخاند. اگر تشک یک طرفه دارید، آن را 180 درجه بچرخانید. تشک های دو طرفه را باید برگردانید تا سطح زیرین آن به بالا تبدیل شود.

اجازه ندهید کودکان روی تخت بازی کنند. از اجازه دادن به بچه هایتان برای پریدن روی تخت مخصوصاً با تشک های دارای فنر داخلی خودداری کنید. این باعث ضعیف شدن فنر ها می شود.

یک چارچوب تخت با تکیه گاه مرکزی انتخاب کنید تا تشک را از افتادگی محافظت کند.

طول عمر تشک بستگی به موادی دارد که مورد استفاده قرار می گیرد مانند مواد ضد اشتعال، مموری فوم و فنر های سیم پیچ. برخی از تشک ها بیشتر از بقیه دوام می آورند. اگر درد دارید، مشکلات تشک قدیمی ممکن است نقش داشته باشند.

تشک های مموری فوم تا یک دهه عمر می کنند و با چرخش هر چند ماه یکبار قابل نگهداری هستند.

تشک های فنر داخلی اغلب از فنر های نازک سیم پیچی ساخته می شوند و به بهترین نحو از افتادگی جلوگیری می کنند. انتظار داشته باشید که تشک داخلی فنری یا هیبریدی پنج تا هفت سال دوام بیاورد.

تشک های آبی از پنج تا هفت سال با سایش مداوم دوام می آورند.

تشک های هیبریدی از سیم پیچ های جیبی ساخته شده اند که مانند فنر های داخلی معمولی پشتیبانی و راحتی را فراهم می کنند. با این حال، هیبرید ها این ویژگی را با راحتی لاتکس یا مموری فوم ترکیب می کنند. طول عمر آن در صورت نگهداری صحیح می تواند به ده تا پانزده سال برسد.

اثرات خوابیدن روی تشک کثیف و قدیمی

بسیاری از مردم برای خرید تشک های جدید صبر می کنند تا زمانی که مشکلات سلامتی از جمله اختلالات خواب را تجربه کنند. وقتی درد ما را آزار می دهد، ریتم شبانه روزی ما تحت تأثیر قرار می گیرد و سلامت و رفاه ما به خطر می افتد. این مشکلات زمانی ظاهر می شوند که تشک سفت دیگر کار نمی کند.

تشک قدیمی آسم را بدتر می کند. خوابیدن روی تخت قدیمی، ممکن است باعث تشدید آسم شود. تشک ها در طول زمان مواد آلرژی زا را انباشته می کنند که می تواند باعث حملات آسم شود. این همچنین ریتم‌ های طبیعی شبانه‌روزی را مختل می‌ کند که خواب راحت شبانه را غیرممکن می‌ کند.

ساس یک عارضه جانبی دشوار برای کنترل است. این حشرات مزاحم به دلیل جثه کوچکشان تنها زمانی قابل توجه هستند که نیش های قرمز کمی روی پوست شما ظاهر شود و باعث خارش مداوم شود. خلاص شدن از شر آنها یک فرآیند بزرگ است که شامل دور انداختن تشک قدیمی است.

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

نظافت تشک خوشخواب سالمندان : از بین بردن بوی ادرار و ضدعفونی کردن تشک

درد، به خصوص در نقاط فشار، یکی دیگر از عوارض جانبی تشک قدیمی است که ممکن است تجربه کنید. اگر تشک ها در شرایط خوبی باشند، موقعیت های خواب باعث صاف شدن ستون فقرات می شود و بالش گردن را در تراز مناسب نگه می دارد. در غیر این صورت، بدن نواحی دردناک و حساس را به دلیل وضعیت خواب بد تجربه خواهد کرد.

کمردرد اغلب باعث می شود افراد به فکر تعویض تشک خود بیفتند. کمردرد به دلیل فشاری که روی کمر و گردن شما ایجاد می کند، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از مطالعات نشان می دهد که افرادی که هر پنج سال یا بیشتر تشک های خود را عوض می کنند، مشکلات خواب کمتری را تجربه می کنند. جدا از خرید یک تشک جدید، مطمئن شوید که از بالش مناسبی استفاده می کنید که سر و گردن شما را در هر زمان که می خوابید حمایت می کند.

کنه‌ های گرد و غبار در تشک‌ های قدیمی و گرد و خاکی همراه با پوست مرده‌ ای که می‌ ریزید، عرق، خاک و گرد و غبار رشد می‌ کنند. قرار گرفتن در معرض مداوم این ها می تواند بر کیفیت خواب شما تأثیر بگذارد. ممکن است به دلیل قرار گرفتن مداوم در معرض این کنه های مزاحم، مشکلات ریه و گلو را تجربه کنید.

خوابیدن روی تشکی که پر از توده ها، برآمدگی ها و کلاف ها است، دشوار است. حتی بهترین پد تشک نیز این مشکل را حل نخواهد کرد. وقتی خواب شما در شب مختل می شود، به فکر تهیه یک تشک جدید باشید. کمبود خواب باعث می شود در طول روز احساس خستگی و خستگی کنید.

سایر عوارض جانبی طولانی مدت که هنگام خوابیدن روی تشک قدیمی ایجاد می شود

هنگامی که خواب دائماً مختل می شود و به سختی می توان موقعیت خواب راحت پیدا کرد، اضطراب می تواند به راحتی افزایش یابد. اضطراب یک عارضه جانبی رایج خواب کم است، زیرا هر بار که به رختخواب می روید ناامیدی ایجاد می کند و اثرات کم خوابی بر زندگی روزمره دارد.

آپنه خواب. تشک ضعیف می تواند خروپف را حتی بدتر کند. اگر تشک شما دیگر کار نمی کند و بالش شما بیش از حد صاف است، گردن و ستون فقرات شما ممکن است به هم نخورد. این می تواند جریان هوای شما را هنگام خواب مسدود کند.

محرومیت از خواب زمانی اتفاق می افتد که به دلیل ناراحتی تشک کهنه نمی توانید موقعیت مناسبی پیدا کنید. محرومیت از خواب همچنین می تواند منجر به چاقی شود که حوزه دیگری از مسائل بهداشتی را باز می کند . یکی دیگر از اثرات طولانی مدت مرتبط با کم خوابی، ضعف سیستم ایمنی است. کمبود خواب می تواند منجر به خواب آلودگی در صبح، عملکرد ذهنی ضعیف، خستگی و موارد دیگر شود.

حال فرض کنید فرد سالمند یا بیماری روی تشک می خوابد، پس مسلماً این مشکلات را با شدت بیشتری تجربه خواهد کرد.

حرف آخر

نظافت تشک خوشخواب بخش مهمی از کنترل عفونت در تمام محیط های مراقبت های بهداشتی است. سه راه اصلی برای رفع آلودگی تشک وجود دارد – تمیز کردن، ضدعفونی کردن و استریل کردن. مناسب ترین روش بستگی به خطر عفونت دارد.

برای مراکز درمانی بزرگ، یا کسانی که در معرض خطر عفونت قرار دارند، استفاده از خدمات ضد عفونی ممکن است بهترین راه برای اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی باشد.

منابع: dailycaring، tomorrowsleep، sleepfoundation، innovacareconcepts

blogخدمات نظافتی

استخدام پرستار سالمند بیمارپرستار بیمارپرستار خانم جهت سالمند شیرازپرستار سالمندپرستار سالمند بیمارپرستار سالمند بیمار در منزلپرستار سالمند حرفه ایپرستار سالمند در شیرازپرستار سالمند در منزل شیرازپرستاری 24 ساعته از سالمندپرستاری از بیمارپرستاری از بیمار در منزلپرستاری از سالمندپرستاری از سالمند بیمارپرستاری از سالمند بیمار در منزلپرستاری از سالمندانپرستاری از سالمندان در منزلپرستاری شبانه روزی از سالمندخانم پرستار سالمندخدمات پرستاری در شیرازقیمت پرستارقیمت پرستار سالمندمراقبت از بیمارمراقبت از بیمار در منزلمراقبت از بیمار سالمندمراقبت از سالمندمراقبت از سالمند در منزلمراقبت از سالمندانمراقبت از سالمندان در منزلنظافت راه پلهنظافت راه پله شیرازنظافت منزلنظافت منزل در شیرازنظافت منزل شیرازنظافتچینظافتچی خانمنظافتچی طبقاتنظافتچی منزلنگهداری از سالمند بیمارنگهداری از سالمند بیمار در منزل

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *