پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

شاید منتظر پا گرفتن نوزاد خود هستید و از دیدن اولین مراحل راه رفتن خود هیجان زده باشید. دیدن اینکه کوچولوی شما اولین گام های خود را بر می دارد خیلی خاص است؛ نه؟ قطعا یک لحظه ارزشمند در زندگی هر پدر و مادری می باشد.در مطالب این مقاله مواردی جهت پدرو مادران و پرستار کودک گفته شده است.

بیشتر بخوانیم : کف پای صاف در نوزادان

6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

پا گرفتن نوزاد همچنین یک مرحله مهم از رشد کودک شما را نشان می دهد چون آنها از نگه داشتن یا چهار دست و پا راه رفتن؛ به سر پا ایستادن تغییر

وضعیت می دهند.

با این حال؛ پا گرفتن نوزاد به معنای پیاده روی آنها در پارک نیست. اکثر نوزادان در زمان های مختلفی شروع به راه رفتن می کنند؛ اما کی فشار از سوی والدین می تواند سرعت آنها را افزایش دهد. در ادامه چند روش لیست شده است که با بکار گیری آنها می توانید به راه رفتن نوزاد خود کمک کنید.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

 

1. تمرین کردن را شروع کنید

تمرین همه چیز را عالی می کند. اگر می خواهید نوزاد شما شروع به برداشتن اولین قدم های خود کند؛ او را وادار کنید که قائم بیاست و قدم های ریزی را در حدود 7 ماهگی بردارند. این امر به ایجاد حافظه عضلانی و تربیت کودک برای ایستادن بدون حامی کمک می کند. به آرامی؛ آنها می توانند اولین قدم های خود را بردارند.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

2. برای پا گرفتن نوزاد خود او را پا برهنه نگه دارید

ممکن است نگران کثیف شدن کف پای نوزاد خود باشید؛ اما بسیاری از متخصصان اطفال توصیه می کنند که نوزادان را در سال های اولیه پا برهنه نگه دارید. به گفته کارشناسان، پا برهنه ماندن به کودکان کمک می کند سطح را احساس کنند؛ حالت خاصی ایجاد کنند که ممکن است همراه با کفش اتفاق نیافتد. این به آنها کمک می کند تا با کمی حمایت، از جای خود بلند شوند و سر انجام راه بروند.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

3. از اسباب بازی های رنگی استفاده کنید

نوزادان واقعا به کمک وسایل دیداری و صای موسیقی ها اکنش خوبی نشان می دهند. نگه داشتن اسباب بازی ها یا میان وعده های مورد علاقه آنها در فاصله کمی دورتر از آنها؛ فقط گاهی می تواند انگیزه ای برای راه رفتن و گرفتن وسایل باشد. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که پخش موسیقی می تواند مهارت های حرکتی نوزاد را بهبود بخشد و اولین گام هایش را بردارد.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

4. برای پا گرفتن نوزاد خود، نحوه حرکت را به او نشان دهید

در حالی که نوزادان نمی توانند با سرعت شما گام بردارند و راه بروند؛ اگر روش صحیح ایستادن یا حرکت به سمت جلو را به آنها نشان دهید؛ واقعا مفید خواهد بود. گرفتن دست در هنگام تلاش و راه رفتن می تواند انگیزه ای برای آنها فراهم آورد.

همچنین می توانید با استفاده از تکیه گاه پشت؛ نحوه چمباتمه زدن، ایستان یا نشستن روی چهارپایه کوچک را به آنها بیاموزید. این کمک می کند تا تعادلی در بدن آنها ایجاد شود که برای راه رفتن در اتاق لازم است. خواهر و برادرها هم در اینجا می توانند نقش زیادی ایفا کنند. در حین انجام این کار به یاد داشته باشید که از کلمات تشویقی برای ادامه کار استفاده کنید.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

5. برای پا گرفتن نوزاد خود؛ آنها را پایین بگذارید

شما به عنوان والدین بچه می توانید کودک خود را برای مدت طولانی بغل بگیرید، اما همانطور که کودک شما رشد می کند؛ سعی کنید او را زمین بگذارید و به او آموزش دهید تا به جای شما، او نزد شما بیاید. به گفته کارشناسان؛ دادما در آغوش گرفتن کودک او را تنبل می کند و پا گرفتن نوزاد را به تاخیر می اندازد. اجازه دهید سعی کنند و از پاهای خود به طور طبیعی استفاده کنند و راه بروند.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

6. اندام و  عضلات نوزادان خود را تقویت کنید

اولین قدم برای برداشتن اولین قدم، تقویت اندام و عضلات نوزاد است که به آنها کمک می کند تا تعادل لازم برای راه رفتن را ایجاد کنند. در حالی که نوزادان کوچک هستند و نمی توانند تمرینات را دنبال کنند؛ آنها را از پشت نگه دارید یا آنها را واردار کنید که روی یک توپ کوچک ورزشی بنشینند؛ آنها را برای حمایت با استفاده از پشت خود آموزش دهید و از همه مهمتر آنها را به حالت ایستاده قرار دهید. ماساژ کودک همچنین می تواند به تقویت عضلات و ایجاد بدنی قوی کمک کند.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

  • بیشتر بخوانید: آموزش تصویری نحوه ماساژ نوزاد تازه متولد شده

 

این نکات را فراموش نکنید!

کارهای زیادی وجود دارد که والدین و پرستاران کودک می توانند برای کمک به کودک به منظور برداشتن اولین قدم انجام دهند. اما مهم است که به یاد داشته باشید که کودک شما کاملا آمادگی انجام این کار را داشته باشد. به خاطر داشته باشید که کودک شما در نهایت می تواند اولین قدم های خود را بردارد و اجبار به آنها کمکی نخواهد کرد.

همچنین به خاطر داشته باشید که یادگیری چیزی جدید می تواند خسته کننده باشد. مطمئن شوید که به آنها وقت می دهید و خودتان هم استراحت می کنید. از استفاده بیش از حد از روروک و واکر بچه خودداری کنید و اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای جابجایی وجود دارد.

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

 

پا گرفتن نوزاد از چند ماهگی آغاز می شود؟

 

پا گرفتن نوزاد – 6 روش برای کمک به پا گرفتن نوزادان

اما در پاسخ به پا گرفتن نوزاد از چند ماهگی آغاز می شود؟ باید بگوییم که برخی از نوزادان در 8 تا 9 ماهگی شروع به راه رفتن می کنند و برخی دیگر در 15 ماهگی. پا گرفتن نوزاد بین 9 تا 18 ماهگی؛ طبیعی تلقی می شود. هر چه این بازه زمانی طولانی تر شود؛ بدان معناست که استخوان های نوزاد شما برای شکل گیری صحیح به زمان نیاز دارند. بنابراین قبل از اینکه آنها واقعا آماده شوند، هیچ عجله ای نداشته باشید.

منبع: timesofindia

[/vc_column][/vc_row]

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *